Beskrivning

Året runt från 1961. Extra tjockt julnummer.

Vacker annons för Gevalia kaffe på baksidan.

Satirspecial: De unga redaktörerna Hans Alfredsson och Tage Danielsson gör ett specialuppslag för Året Runt där de häcklar samtiden. Uppslaget är utformat som Dagens Nyheter, men det kallas för "Sveriges Tidning".

Reportage: Synnöve Svensson var nära att dö redan vid födseln. Nu är hon en fantastisk mamma till tre barn. Tidningen åker till byn Norråker, en klunga av gårdar vid Tåsjön utanför Strömsund i norra Ångermanland, men i Strömsunds kommun i Jämtland. Där bor Synnöve Svensson. För tidningen berättar hon om när spanska sjukan drog fram över Norrland och när hon nästan dog. Hennes make heter Edvin Svensson.

Reportage: Hur är det egentligen att vara ensamstående mamma? Karin Stensland Junker skriver om dessa kvinnors situation.

Reportage: David Attenborough skriver om pojkar som spänner fast sig i en lian och sedan kastar sig ut från ett träd. Livsfarligt. David Attenborough har varit på ön Pentecost i Söderhavet, i ögruppen Nya Hebriderna utanför Australiens kust. Det här är en föregångare till bungyjump!

Reportage: Löparstjärnan Dan Waern intervjuas. Nu berättar han om alla pengar han har tjänat och varför Friidrottsförbundet diskvalificerade honom.

Reportage: Året Runt får en exklusiv intervju med Sophia Loren. Hon avslöjare att det var svenskan Marta Toren som gav henne sitt artistnamn.

Reportage: Har du tjocka ben? Ingen fara. Nu kan du göra så att de blir smala. Överläkaren och docenten vid Sabbatsbergs sjukhus, Per J Hedenius hjälper läsarna.

Reportage: TV-chefen Nils Erik Baehrendtz svarar på alla klagomål som tittare har på tv.

Reportage: Olof Lagercrantz skriver om Nils Ferlin i en längre text.

Samt: Relationer, mode, mat.


Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 584282834

Visningar 337

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 50 1961 Dan Waern, Synnöve Svensson, Karin Junker, Tage Danielsson

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

366 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?