Beskrivning

Veckotidningen Idun från 1961.

Reportage: Brita Borg och Allan Johansson.

Reportage: Wenner-Gren Center i Stockholm är en unik institution. Nu håller det på att byggas upp. Snart flyttar forskare från hela världen in här. Bilder på det framväxande komplexet. Bilder på människor som ska flytta in: Liv Elder och hennes make John-Philip Elder. Dr Juan Loredo de la Garcia från Mexiko. Fru Raija Holopainen och Eero Holopainen tillsammans med Seija Sinikka. Signe Christine. Charles McKhann från USA med söner. Louis Gale från Kanada och hennes barn. Så ser det ut inne i en typisk lägenhet.

Reportage: Barbro Ager från Näsby Park är konsthantverkare. Nu beskrivs hon och hyllas på bild i Idun.

Reportage: Stadsfullmäktiges ordförande i Uppsala, läroverksadjunkt Blenda Ljungberg är på bild i tidningen. Hon sitter i en gungstol med sin hund i knäet. Till vardags är hon lärare på Lundellska skolan i Uppsala, eller "Skrapan" som skolan kallas.

Reportage: Nu har det skett ännu en gång. Den nioåriga skolflickan Eva-Lena Karlsson ligger medvetslös med svåra skallskador på lasarettet i Enköping. Hon blev påkörd av en bil nära sitt hem i Hånningby, Vallby. Med anledningen av den olyckan tar Idun en närmare titt på barnens farliga tillvaro i trafiken.

Reportage: På Kalmar Slott har det varit bal! På bilderna ser vi: Rektor Erik Nordell, Birgitta Nordh från Ljungbyholm m fl.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 604384799

Visningar 215

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Idun 45 1961 Wenner-Gren Center, Barbro Ager, Blenda Ljungberg, Seija Sinikka

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

372 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?