Beskrivning

Tidningen Veckojournalen från 1974.

Reportage: Alexander Solzjenitsyn har förts bort av sju män i Moskva. Veckojournalen publicerar exklusiva bilder på honom i Moskva. På bild ser vi även hans 32-åriga hustru Natalja Svetlova och deras lilla barn, Stepan. Det här är de sista bilderna som togs av honom innan han "försvann". Sven Vallmark är expert på ryskt samhällsliv och nu skriver han om bakgrunden till Solzjenitsyns plötsliga landsförvisning.

Reportage: Meta Velander är skådespelare. Nu ger hon en stor intervju om sitt liv. Hon har hunnit fylla 50 år. För Veckojournalen berättar var hon befinner sig i livet just nu.

Reportage: Det har varit stor pälsauktion i Stockholm. 468 000 minkar har fått sätta livet till. Pälsar är populära och alla samlas för att få tag i nya pälsar. På bild ser vi bl a Rune Landert som granskar päls från silverräv. Även Dag Bellner, Jan-Eric Engman och Wilhelm Wexels dyker upp på bild.

Reportage: Tord Magnusson är gift med prinsessan Christina Magnusson. Nu ger Tord Magnusson en stor intervju. Han har blivit en respekterad affärsman och nu har han en ny idé som kan revolutionera branschen inom färg för fasader.

Reportage: Allan Hernelius är en moderat politiker. Nu intervjuas han om monarkin.

Reportage: Lars Huldén intervjuas. Han är professor i Helsingfors. Han bor i barockhuset Diktarhemmet i Borgå.

Reportage: MEA står för Militär Ekiperings AB och det är ett känt modeföretag i Sverige. Tidningen intervjuar direktören Olle Brolin. Stor bild på Olle Brolin.

Artikel: Sångerskan Caroline Christensen intervjuas och fotograferas.

Artikel: Gunilla Olemyr dyker upp på bild i tidningen. Hon har nämligen vunnit en tävling där hennes menyförslag vann! Gunilla Olemyr kommer från Göteborg.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 610140669

Visningar 156

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

VJ 8 1974 Solzjenitsyn, Sven Vallmark, Meta Velander, Allan Hernelius, MEA

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

371 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?