Beskrivning

Tidningen Veckojournalen från 1933.

Reportage: Prinsparet Gustaf Adolf och hans prinsessan Sibylla har varit på Eriksgata i Västerbotten. Tidningen skildrar detta i ord och bild. Bild från Umeå. Bild på när en gammal gubbe från Jörn träffar prinsessan. Bild på när prinsparet umgås med Norrlands dragoner och Västerbottens regemente. Bild från torget i Skellefteå. Översiktsbild på folkfesten i Umeå. Bild på när prinsparets bil körde fast i snön.?

Reportage: Nu har ägodelarna auktionerats ut efter miljardären Ivar Kruegers oväntade död. Veckojournalen tittar närmare på några av de dyrbarheter som gick under klubban. Man berättar också om Ivar Kruegers uppgång och fall.

Reportage: Tidningen har fått en intervju med Kinas ambassadör i Stockholm. Han heter Chu-Chang-nien och han är rasande på Japan för deras agerande på sistone.

Reportage: Veckojournalen har besökt Vietnam och deras gräns mot Kina. Man har varit i staden Lang Son. Trots att reportern var ensam, vit europé där så var han inte rädd bland infödingarna, skriver Veckojournalen.

Reportage: Tidningen har följt med isbrytaren Atle på uppdrag utanför Örnsköldsvik och Holmsund. Så fungerar arbetet på en isbrytare.

Reportage: Benito Mussolini fyller 50 år. Tidningen uppmärksammar detta genom att skildra Mussolinis liv och publicera olika bilder från hans bakgrund.

Reportage: Det har varit en fruktansvärd jordbävning i Long Beach, Kalifornien. Tidningen publicerar katastrofbilder och skildrar dramat.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 594964328

Visningar 211

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

VJ 12 1933 Umeå, Skellefteå, Vietnam, Ivar Krueger, Mussolini, Chu-Chang-nien

Pris

99 kr
Annonsen är avslutad

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

371 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?