Beskrivning

Tidningen Se från 1943.
Reportage: Vår kung fyller 85 år. SE hyllar vår konung på flera sidor. Bl a får vi se den ikoniska bilden då en vanlig gumma på Särö tog mod till sig och vågade närma sig kungen för att hälsa på honom och byta några ord med honom.

Reportage: SE har träffat Ernst Wehtje junior. Han är mäktig ordförande i Skandinaviska Banken samt i Industriens utredningsinstitut.

Reportage: Oscar Winge basar över Malmö Nya Teater. SE har träffat honom, tagit flera bilder på honom och pratat med honom.

Reportage: SE var med när veterinär Gösta Hägerstad och veterinär Axel Mellroth opererade en häst. Det krävdes två starka karlar för att brotta ner hästen på operationsbordet!

Reportage: Proffsboxningen måste släppas fri! Det kräver ett antal personer som nu är på bild i tidningen: Gabriel Alw, Sam Gillberg, Nils Poppe, William Smidling, Ulf Tegnér, Gösta Forsbergh, Arne Nordlinder, Karl Cedercrantz, Tolving Andersson m fl.

Reportage: Zarah Leander har besökt Karlstad för en återträff med sin gamla klass. På bild: Viola Lilje m fl.

Reportage: Ruhr-området i Tyskland bombas som aldrig förr just nu. Läget är katastrofalt. SE är på plats och skildrar dramat. Eder-dammen har förstörts och vattenmassorna har gjort tyskar hemlösa.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Objektsnr 629942498

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Se 24 1943 Ernst Wehtje, Oscar Winge, Axel Mellroth, Gösta Hägerstad

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

361 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?