Beskrivning

Tidningen Femina från 1964.

Reportage: Sigrid Landström bor i Lillängsdal i Stockholms skärgård. Nu får Femina komma hem till henne och ta bilder på hennes bostad. Hon bor vid det smala sundet mellan Ingarö och Älgö.

Reportage: Gunnar Sjöberg är skådespelare. Nu har han dock sadlat om och blivit fiskare i skärgården! Femina träffar honom på en liten ö som heter Bokö nära Breiviksnäs, i Gryts skärgård i trakterna av Valdemarsvik. På bilderna ser vi även Brita Sjöberg, hustru till Gunnar. Brita Sjöberg var tidigare journalist på Svenska Dagbladet. Hennes far var den berömde flygpionjären Carl-Gustaf Krokstedt. Nu berättar de om sina liv.

Reportage: Anita Lagercrantz är på bild tillsammans med sonen Ola. Nu skriver Anita Lagercrantz själv om varför unga svenska kvinnor är så populära utomlands. Hon skriver att svenska män är träiga medan utländska män är eldiga och spännande. Nu funderar hon på hur hon själv ska uppfostra sin son Ola..

Reportage: Feminas reporter Ivar Ahlstedt har rest till Japan för att ta reda på hur en geisha har det. En geisha tjänar bra, men hon har lång utbildning och hon måste alltid vara vacker.

Artikel: Inger Järestad och Göran Dovervik har vunnit SM i skoldans! Nu är de båda på bild medan de njuter av förstapriset: en resa till London.

Artikel: Juan de Silva kommer ursprungligen från Venezuela men han är gift med svenska kvinnan Anita de Silva. Nu är de på bild medan de underhåller svenska turister på restaurangen Tres Coronas i Las Palmas.

Bild: Femina publicerar en gruppbild på de lyckliga som har kommit in på Scenskolan i år. De är: Lena Nyman, Ingrid Boström, Axel Segerström, Marie Göranzon, Bo Lööf, Irene Lindh, Rolf Skoglund, Stig-Erik Hammar, Urban Sahlin, Jan Nyman. De här ungdomarna kommer vi nog att se mycket av framöver!

Samt: Vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Objektnr 633405218

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 29 1964 Sigrid Landström, Gunnar Sjöberg, Inger Järestad, Göran Dovervik

Pris

139 kr
Annonsen är avslutad

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

387 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?