Beskrivning

Tidningen Året runt från 1981.

Reportage: Britta Sixtensson från Umeå berättar om när hennes pappa fick hjärtinfarkt. Nu har hon blivit hela Sveriges matmamma i tv-programmet "Hemma efter 18". Hon är blond och glad, skriver tidningen.

Reportage: Sven Swallert är en uppfinnare och hans sekreterare heter Maria Ögren. Nu visar Sven Swallert upp några av sina fantastiska apparater. När Sven Swallert var tio år gammal byggde han ett eget flygplan som han kunde flyga med till sin mamma i Nacka.

Reportage: Tidningen åker hem till Lennart Bergelin, en legend inom svensk tennis. Han kallas för "Labbe". Nu berättar han om hur det är att träna Björn Borg. Han bor i en fin villa i Saltsjö-Duvnäs tillsammans med sin fru Rose-Marie Bergelin.

Reportage: Lennart Hylands fru Tuss Hyland intervjuas i sitt hem på Eriksbergsgatan i Stockholm. Hon berättar om sitt förhållande till Lennart Hyland och om varför hon valde att sluta jobba när det väl gick bra för Lennart.

Reportage: Tv-journalisten Gun Allroth jobbar som inköpare av franska program på SVT. Nu berättar hon om sitt iv i en stor intervju.

Reportage: Intervju med Sven-Bertil Taube i hans hem i London där han bor tillsammans med flickvännen Mikaela Rydén. Så ser det ut där Taube bor.

Reportage: Tidningen besöker Ellinge slott i Skåne.

Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 577458742

Visningar 138

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Året runt 1 1981 Sven Swallert, Tuss Hyland, Gun Allroth, Lennart Bergelin

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

369 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?