Beskrivning

Svenska journalen från 1926.

Omslaget: Prinsessan Astrid på väg till vigseln.

Reportage: Bildreportage från giftermålet mellan prinsessan Astrid av SVerige och Belgiens kronprins.

Reportage: Överlärare Karl Erik Johansson i Jönköping hyllas med en stor bild och en längre text i tidningen. Han föddes i Korsberga socken 1866 och han har åstadkommit oerhört mycket.

BILD: Tidningen publicerar en helsidesbild på brudparet och deras närmaste vänner, efter vigseln mellan prinsessan Astrid och kronprinsen av Belgien.

Reportage: Elisabet Liljegren var en framstående kämpe inom Frälsningsarmén. Nu är hon död. Tidningen publicerar två bilder på henne och berättar om hennes insatser, från det att hon föddes i Järna socken utanför Vansbro och framåt.

Reportage: Doktor Robert Hercord är på bild i tidningen. Nu berättas om allt han har gjort för nykterheten i världen. Tidningen besöker också Internationella antialkoholbyrån i Lausanne. Bild på huset utvändigt samt interiörbild. Bilder på Robert Hercord i olika situationer. Det internationella namnet är Bureau International contre l'alcoolism.

Bild: Riksdagsmannen Carl Swartz från Norrköping är död. Han blev 68 år. Tidningen publicerar en bild på honom för att hylla honom.

Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 610153176

Visningar 141

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Svenska journalen 47 1926 Robert Hercod, Elisabet Liljegren, prinsessan Astrid

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

366 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?