Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1989.

Reportage: Tidningen åker hem till Sven Stolpe och hans paranta hustru Karin Stolpe. Nu berättar de om sina liv och om all dramatik de har varit med om.
Reportage: Tidningen besöker Sten Nilsson och Ebbe Nilsson, mer kända som Sten & Stanley. Man träffar dem i den gamla stadsdelen Skranta i Karlskoga. På bild ser vi deras mamma Hedvig Nilsson. Mamma delar sönernas intresse för musik och nu berättar de om barndomen och de fantastiska framgångarna. Pappa Herbert Nilsson jobbade som planerare på Bofors AB.

Reportage: Efter 32 års äktenskap har Harry Schein och Ingrid Thulin skilt sig. Nu berättar Ingrid Thulin om sorgen efter det kraschade äktenskapet.

Reportage: Kenth Bengtsson låg på lasarettet som ett hjälplöst paket. Vid hans sida satt en ung och söt sjuksköterska som höll hans hand och lugnade honom. Han blev kär i henne. Nu är de gifta och lyckliga! Tidningen träffar paret Kenth Bengtsson, 24 och Carina Bengtsson, 27. De berättar om trafikolyckan mellan Malmö och Kristianstad och om sin kärlek till varandra.

Reportage: Hans Lundberg i Stockholm har en far som heter Bertil Lundberg. Bertil Lundberg driver en guldsmedsaffär på Odengatan i Stockholm. Plötsligt en dag så kom en rånare in i butiken. Han riktade en pistol mot Bertil Lundberg. Sedan dess har han inte varit sig lik. Det var en chock. På bild ser vi hela familjen inne i Lundbergs Guldsmedsateljé: Hans Lundberg, sambon Margareta och mamma Britt-Marie Lundberg.

Reportage: Jörgen Malmberg hade en fruktansvärd klåda som höll på att göra honom vansinnig. Han trodde att han skulle dö. Tidningen träffar 43-årige Jörgen Malmberg som lider av Hodgkins sjukdom. Han är nybliven informationschef vid landstinget.

Reportage: Lotta Karlsson är 23 år och före detta hetsätare, d v s bulimiker. Nu berättar hon om den fruktansvärda sjukdomen och hur hon tog sig ur den. Bulimi är tufft. Lotta Karlsson är från Linköping.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektnr 611979829

Visningar 191

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 17 1989 Sven Stolpe, Sten & Stanley, Ingrid Thulin, Jörgen Malmberg

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

378 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?