Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1985.

Reportage: Tidningen åker hem till skådespelaren Ted Åström. Han bor i ett radhus söder om Stockholm tillsammans med Maria Åström som också är på bild.

Reportage: Ulla-Britt Johansson bor på gården Risängen utanför Strömstad. Tidningen åker dit för att intervjua henne och familjen. Hon är gift med Kjell Johansson och tillsammans har de elvaåriga sonen Kjell-Ove Johansson. En fasansfull dag så höll de på att mista sin egen son.

Reportage: Sångerskan Lily Berglund och musikern Göte Wilhelmson bor i en 500 kvm stor villa i Djursholm. Lily Berglund har inrett den enorma villan. Göte Wilhelmsson har bara betalat. Nu visar de upp sin underbara bostad för läsarna och de berättar om sitt kärleksliv.

Reportage: TV-profilen Erik Bergsten, känd från Tekniskt Magasin intervjuas. På bild ser vi hennes hustru, Bibi Bergsten. De berättar också om den gemensamma dottern Anna Bergsten.

Reportage: Ulla-Brita Neibig-Håkansson och Kent Neibig-Håkansson bor i Juditsmålen mellan Sommen och Tranås. Nu har de skaffat sig getter! Tidningen intervjuar dem. Ulla-Brita Neibig-Håkansson var Sveriges första kvinnliga lokförare.

Reportage: Göran Fristorp intervjuas om sin kärlek till Lotta Fristorp. De bor tillsammans med dottern Mimmi Fristorp i ett hus i Bromma.

Reportage: Anna-Greta Berg bor i en prydlig trerummare på Östgötaslätten. Ursprungligen kommer hon från Mariefred. Nu berättar hon om sitt innehållsrika liv och hur hon 1946 flyttade till Australien med en australiensisk karl.

Reportage: Inger Pettersson hade fem barn när hon fattade det tunga beslutet att bryta upp från äktenskapet. Frågan var bara: hur skulle hon ha råd? Tidningen åker hem till Inger Pettersson i Norsborg och träffar henne och barnen. Hon har tvillingarna Veronica Pettersson och Marina Pettersson.

Samt: Mode, mat, livsstil.

Se gärna mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 598677094

Visningar 257

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 13 1985 Lily Berglund, Ted Åström, Ulla-Brita Neibig, Göran Fristorp

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

378 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?