Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1984.

Reportage: Ragnhild Bergström är uppvuxen på en gård utanför Köpenhamn men hon bor söder om Stockholm. Hon föddes som Ragnhild Jensen. Hon är gift med Ernst Bergström och hon älskar djur! Nu berättar hon om sitt liv.

Reportage: Utåt sett var Gerd Ellholm en duktig kvinna. Men själv kände hon sig misslyckad. Hon tröståt och tog nervtabletter. Hon grät varje natt. Äntligen har hon lyckats bli frisk! Nu är hon och sonen Patric Ellholm lyckliga tillsammans. De bor i en villa i Askim.

Reportage: Thore Skogman och Britt Skogman visar upp sitt vackra hem i Danderyd, en stor villa. Thore Skogman köpte villan när han började tjäna pengar och han tänkte att den skulle vara en bra investering. Deras dotter Maria Skogman jobbar på ett daghem och ibland är de oroliga för henne.

Reportage: Arne Weise intervjuas tillsammans med före detta hustrun Christina Weise och hunden Ruskan.

Reportage: Birthe Mårtensson är föreståndare på Försäkringskassan i Grästorp. Hon led av hemsk mensvärk i många år. Men nu har hon upptäckt naturmedlet Pre-Glandin. Birthe Mårtensson har fått ett nytt liv!

Reportage: 28-åriga Eva Gustavsson från Olshyttan utanför Hedemora har besökt tidningen i Malmö och nu har hon gjorts om. Flera bilder på Eva Gustavsson i hennes nya stil med stora glasögon och stort hårburr.

Se gärna mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 577575934

Visningar 312

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 46 1984 Patric Ellholm, Thore Skogman, Arne Weise, Birthe Mårtensson

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

378 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?