Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

Outrider Squads strövar före rymdmarinens huvudlinjer, bevakar flanker av större formationer eller jagar fiendens infiltratörer. När striden förenas utför de blixtsnabba hit-and-run-attacker på försvarade positioner, och kör ner de som skulle försöka undkomma deras kapitels hämnd.

Se inte längre än de passande namngivna Outriders för att ryta före din huvudarmé och ta kampen mot fiendens avantgarde från början, eller för att svepa runt din motståndares flanker och omringa deras styrkor.

Denna uppsättning levereras i 40 plastkomponenter och innehåller även 3 x Citadel 90 mm Hex Holed Oval Bases. Miniatyrerna är push-fit, så kräver inget lim för att montera. Ett Primaris Space Marines Transfer Sheet ingår också.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 622927451

Visningar 198

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Outriders Space Marines

Pris

409 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 964 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?