Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Klädda i tunga Gravis-rustningar går Aggressor Squads fram mot fienden som vandrande fästningar av keramit. Mer rörliga än vissa andra rymdmariner är de bättre kapabla att ta sig fram på ojämn mark, vilket gör dem till mångsidiga trupper; medan de ofta används under specifika omständigheter eller i viss terräng, används Aggressor Squads som reserver för att täppa till genombrott i vapenlinjer eller för att gå i spetsen för ett framsteg. Räckvidden för deras vapen är inte för lång, men när de kommer tillräckligt nära för att öppna eld, blir resultatet en svepande fusillad av storkaliber bultergranater som kan krossa fiendens laddningar.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en 3-manna Primaris Aggressor Squad. De är extremt tungt bepansrade och deras siluett är bredare och tjockare än de flesta Primaris Space Marines, inte en liten del på grund av valet av automatiska bultstormhandskar eller eldstormhandskar. Det finns tre uppsättningar av varje, med varje vapen med rör eller bälten som matas från den enorma ryggsäcken. En uppsättning eldstormhandskar har indragna pipor, eftersom nävar i närstrid talar högre än lågor... Om du väljer bultstormhandskar kan Aggressors också ta en fragstormgranatkastare.

Du har möjlighet att sätta ihop 3 angripare eller 2 angripare och en sergeant; en mängd alternativ är tillgängliga i båda riktningarna. Det finns 6 huvuden för standardaggressorerna, med andningsskydd på masken för de som använder eldstormhandskar, och 2 mer specifika huvuden för sergeanten. De eldstormsvingande Aggressorerna har sina egna axelkuddar, med större sprängskydd för att skydda dem från de enorma driftstemperaturerna för deras vapen. Dessutom ingår relikvarier och renhetssälar, med speciella exempel för sergeanter med extra skallar.

Primaris Aggressors kommer som 107 komponenter och levereras med 3 Citadel 40 mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 540914118

Visningar 1 470

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Primaris Aggressors Space Marines Warhammer 40 000

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 028 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?