Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Ögon som flammar och knytnävar som sprakar av böljande energi, rymdbibliotekarier går in i strid för att förgöra sina fiender. Vissa slungar ut varpkrafter som krossar sina offer för att klistra, medan andra vrider på själva flödet av tiden eller ger liv åt sina bröder med otrolig dynamik. Hur de än väljer att slåss är alla bibliotekarier potenta psykister, som utnyttjar sin potenta mutation och en kraft för att försvara mänskligheten.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en Primaris bibliotekarie. Klädd i Mk X power-rustning är hans utrustning många och utarbetade, från hans utsmyckade flerskiktsmantel till de detaljerade kablarna som går in i hans psykiska huva. Han kommer beväpnad med ett kraftsvärd i sin högra hand och har en hölstrad bultpistol tillsammans med en mängd intressanta prydnadssaker – en bok med hänglås på bältet (potentiellt med några galaxskakande hemligheter...), flera stora nycklar, renhetsförseglar på sin mantel och ryggsäck och ett spänne med en kejsarörn.

Bibliotekarien kommer med två huvuden att välja på – ett med hjälm med en psykisk huva och ett barhuvat, med terminalerna på den psykiska huven tydligt synliga. Den högra axelkudden och bältesspännet har ramhuvuden – Librarius insignier – och den vänstra axelkudden är blank och slät, vilket betyder att markeringarna för ditt föredragna kapitel lätt kan appliceras.

Primaris Librarian kommer som 20 komponenter och levereras med en Citadel 40 mm rund bas. Satsen innehåller också ett Ultramarines-Character Transfer Sheet, som innehåller kapten, kapellan, bibliotekarie och löjtnant ikonografi.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 563619666

Visningar 771

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY Primaris Librarian Space Marines Warhammer 40 000

Pris

224 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 027 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?