Beskrivning

NY Produkt direkt från Games Workshop!

Produktinformation:
Den snabbaste av Primaris-stridsbröderna, Inceptors fyller rollen som spjutspetstrupper. De träffade fienden i ett plötsligt och överväldigande slag, vilket lämnade dem på rullning när uppföljande vågor av Space Marines driver hem attacken. Utrustade med hopppaket och förstärkta rustningar, kan Inceptors släppas från själva kanten av en planets atmosfäriska hölje, väva och vrida sig genom himlen innan de smäller ner i fiendens mitt.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en uppsättning av 3 Primaris Inceptors. Klädda i Mk X power pansar med ett skrymmande hopppaket – raketmotorer med dragkraft monterade på Space Marines rygg, som gör det möjligt för snabba, gränsande språng att sluta på fienden i svindlande hastighet – de presenterar en unik, lätt igenkännlig siluett. Själva hopppaketet och sprängsköldkåpan som skyddar Inceptors huvuden från den enorma värmen från packens raketer dominerar miniatyren, med ställbara fenor, stötdämpande anordningar fästa på stövlarna och extra kablar och ventiler som är unika för detta kit. Inceptorerna kan beväpnas med antingen 2 plasmautrotare vardera eller 2 attackbultar vardera – plasmautrotarna är kraftigt skärmade för att ge skydd mot värmeutsläpp och attackbultarna har distinkta lådmagasin.

5 hjälmar ingår, designade för att användas med sprängsköldkåpan – inga bara huvuden här, uppenbarligen! 3 sprängskyddshjälmar ingår och 4 renhetstätningar – detta inkluderar 1 dubbeltätning som används för att särskilja sergeanten.

Primaris Inceptors kommer som 117 komponenter och levereras med 3 Citadel 40 mm runda baser, 3 45 mm flygande stjälkar och ett Ultramarines Infantry Transfer Sheet.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 611661512

Visningar 423

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Primaris Inceptors Space Marines Warhammer 40 000

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?