Beskrivning

NY Produkt direkt från Games Workshop!

Infortmation från Games Workshop:
Desolation Marines är specialiserade på att släppa loss omfattande förödelse i hela fiendens led. Oavsett om de skjuter direkt av stridsspetsar i massor av infanteri och fientliga rustningar, eller regnar ner bågande salvor med sina luftsprängande kastellan, skördar dessa krigare en svår avgift bland fienden.

Denna flerdelade plastsats bygger fem Desolation Marines, dedikerade tunga vapensoldater. Varje modells raketgevär kan laddas med antingen infanteriförstörande superfrag- eller stridsvagnssprängande superkrak-raketer, och har en underslungad castellansk raket. Du kan bygga en modell som en sergeant, som har mer avancerad måloptik och kan uppgradera sina raketer till en vengor launcher – en guidad tung missil.

Satsen innehåller också en mängd olika kosmetiska alternativ – renhetstätningar, hölstrade pistoler, olika måloptik, stängda och öppna flikar för båda typerna av stridsspetsar, och varianter av huvuden och armar för din sergeant.

Detta kit innehåller 120 plastkomponenter, 5 x Citadel 32 mm runda baser och ett Space Marines Infantry Transfer Sheet. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 610544244

Visningar 503

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Desolation Squad Space Marines Warhammer 40 000

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 025 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?