Beskrivning

NY Produkt direkt från Games Workshop!

Infortmation från Games Workshop:
Space Marine Lieutenants är erfarna taktiker, angelägna strateger och mycket skickliga krigare. Experter på rymdmarinernas alla dödliga vapen, de ropar order och koordinerar sina bröders attacker även när de slår till mot fienden med sin egen arsenal av kraftfulla vapen.

Denna flerdelade plastsats bygger en rymdmarinlöjtnant, en betrodd officer i hans kapitels led. Han kommer med flera vapenalternativ – hans vänstra hand greppar en tung bultpistol, en plasmapistol eller ett mästerskapat bultvapen för att skjuta på avstånd, medan hans högra arm kan svänga ett kraftsvärd, en kraftnäve eller en gest mot ett taktiskt mål.

Du hittar också en mängd olika kosmetiska alternativ för att anpassa dina löjtnanter så att de verkligen sticker ut på bordsskivan, inklusive ett bara huvud eller hjälm, olika bultvapenkonfigurationer, en slida för hans svärd och ett urval av ländtygsdesigner.

Detta kit innehåller 25 plastkomponenter och 1 x Citadel 40 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 610544241

Visningar 713

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Space Marines Lieutenant Space Marines Warhammer 40 000

Pris

239 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 960 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?