Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Med olaglig kunskap om maskinens djupare mysterier upprätthåller Warpsmiths sitt krigsbands arsenal av pansarfordon, vilket ger motorer möjlighet att uttala korrupt kod. Sammanslagna med ett slingrande bo av halvkännande mekatendriller, försöker de inte bara använda teknologi för sina djävulska syften, utan att underkuva den helt och hållet.

Denna flerdelade plastsats bygger en Warpsmith, en djävulsk ingenjör som kan förbättra och reparera Chaos Space Marines fordon. Denna kraftfulla krigare är full av en mängd vridande mekatenborrar, av vilka ett antal kan poseras individuellt. Dessa rankor är monterade med en mängd olika spikar, borrar, snäppbackar och två potenta avståndsvapen – en melta och en flamer – tillsammans med plasmapistolen som hålls av Warpsmith själv. Detta kit är laddat med industriella detaljer som skorstenar, bionics och ett urval av tre olika axelkuddar, var och en kantad med skadade kuggtänder – en tom pall, en med järnband och en med en skalle-och-kugg-ikon. Den erbjuder också ett urval av två huvuden – ett bart huvud fyllt av bionik och kablar, och en bister halvmaskhjälm – samt två olika närstridsvapen – en tandad kraftyxa eller en krossande åskhammare – vilket möjliggör ännu mer anpassning bland dina förbannade ingenjörer.

Detta kit består av 25 plastkomponenter och levereras med en Citadel 60 mm x 35,5 mm oval bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 598928254

Visningar 580

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Warpsmith Chaos Space Marines Warhammer 40 000

Pris

279 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 025 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?