Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna 750MM manuella kallrullslamineringsmaskin används för att skydda papper, dokument, foton, menyer etc.

Genom lamineringsprocessen förblir grafiken fräsch, bleknar inte och gulnar inte. Efter att tryckningen är klar kan utrustningen användas för lamineringsarbete av fotografi, reklam och kopieringsbutiker för att lägga till ett skyddande lager på bokomslag, fotografiverk, färgsidor, dokument, diagram, ritningar, inomhusreklamprodukter, etc. Dammsäker, vattentät, mögelbeständig, antioxidant och blekningsbeständig.

-hög kvalitet

- Justerbar design

-Perfekt lamineringsprestanda

-Flera applikationer

Huvuddrag:

- Stabil konstruktion,
Denna kalllaminator är gjord av tjock järnmetall som inte lätt deformeras, högkvalitativ laminering med hög precision och den solida basen kan ge högre stabilitet.

- Mjuk gummirulle,
Maskinens yta är slät och platt, och den har en stark indragningsfunktion, så att filmen inte kommer att skrynklas eller falla av när den passerar igenom.

- Justerbar design,
Justerbar valsposition för att rymma en mängd olika materialtjocklekar; justerbar lamineringstjocklek upp till 1 tum (25 mm).

-Vikbord,
Det fällbara bordet är bekvämt för förvaring och användning När det inte används kan det fällas upp när som helst och var som helst, vilket sparar utrymme, är lätt och enkelt att använda.

- Fyra halkfria gummifötter,
Maskinens skydd är mer stabilt, maskinen kan fixeras bättre och den är bekväm att använda.

- Ingen el krävs,
Maskinen styrs manuellt och kan stoppas och startas när som helst, vilket bättre kan möta kundernas behov och ge en säkrare monteringsupplevelse.

Produktspecifikationer:

Maximal lamineringsbredd: 29,5 tum (750 mm)

Maximal lamineringstjocklek: 1 tum (25 mm)

Trumdiameter: 2,5 tum (63,5 mm)

Paket innehåll"

1 x 29,5"/749,2 mm kalllaminator

Funktioner och detaljer:

-Metalstruktur: Helmetallstruktur, lämplig för tung kommersiell och professionell användning, den manuella kalllaminatorn använder tjocka metallmaterial för att göra maskinen mer stabil.

-Perfekt lamineringsprestanda: Den manuella kallvalslaminatorn använder mjuka gummirullar med en slät och plan yta och en stark indragningstyp, så att filmen inte skrynklas och lossnar när den passerar igenom.

-Justerbar och vikbar: Den handmanövrerade lamineringsmaskinen antar justerbar rullposition, lämplig för olika materialtjocklekar, det fällbara bordet är bekvämt för förvaring och lätt att använda.

- Stabilitet och manuell: Den manuella vinyllaminatorn kommer med fyra halkskyddade gummifötter, som skyddar maskinen mer stabilt, ingen kraft krävs, manuell drift, kontroll när som helst.

-Många användningsområden: Denna kallpresslamineringsmaskin används ofta i bröllopsfotografering, spraymålning, målning och bindning av affischer, reklamfoton, bokomslag, dokument, kalligrafi och målningar, inbjudningar, etc.

Objektnr 630393426

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

29,5"x1" manuell kallvalslamineringsmaskin, full metallkonstruktion, justerbar

Pris

2 279 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

172 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?