Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Huvuddrag:

-Denna manuella pastamaskin för hemmet är lätt att använda och kräver ingen elektricitet. Det är lätt att använda, skaka det bara för hand och du kan enkelt göra färsk pasta hemma.

-Hela nudelmaskinen är gjord av livsmedelsklassat 430 rostfritt stål, som är rostsäkert, korrosionsbeständigt och lätt att rengöra. Du kan torka av maskinen med en torr trasa eller borste för att ta bort eventuellt kvarvarande mjöl, och du kan ta bort bladen och rengöra dem med vatten.

-Denna nudelrulle och -skärare har inte bara 9 nivåer av justerbar nudeltjocklek, utan erbjuder också olika breddalternativ. Du kan välja efter dina egna preferenser, och operationen är mycket enkel när du väl kommit igång.

-Denna nudelmaskin är lätt att använda. Du kan följa steg-för-steg-instruktionerna för att göra dina önskade nudlar. Även nybörjare kan enkelt göra läckra nudlar.

-Denna kraftiga pastamaskin i stål låter dig göra själv en mängd olika pastarätter. Du kan använda den för att göra pasta, spagetti, lasagne eller andra typer av pasta.

Produktspecifikationer:

Nudeltjocklek: 9 justerbara växlar, 0,3-3 mm

Nudelbredd: 1,5 mm/0,06 tum för fina nudlar, 6,6 mm/0,26 tum för breda nudlar

Produktmaterial: 430 rostfritt stål

Produktvikt: 2,6 kg

Produktstorlek: 210 x 200 x 150 mm

Paket innehåll:

1 x pastamaskin kropp

1 x bordsklämma

1 x manuell vev

1 x rengöringsborste

1 x blad A

Funktioner och detaljer:

-Materiel och rengöringsmetod: Trött på din pastamaskin med metall- eller plastlukt? Denna pastamaskin är gjord av livsmedelsklassade material. Bladtillbehör ska inte tvättas med vatten eller placeras i diskmaskinen. Kvarvarande fukt kommer att påverka skärpan på bladet och förkorta maskinens livslängd. För enkelhetens skull rekommenderar vi att du använder den medföljande rengöringsborsten. Du kan torka av hela kroppen med en torr trasa eller borste för att ta bort eventuellt kvarvarande mjöl.

-9-nivå tjockleksjustering: Pastamaskinen levereras med en anpassad justeringsknapp som ger 9 tjockleksinställningar för degrullen. Du kan välja önskad tjocklek efter dina behov, den maximala tjockleken är 0,1 tum (3 mm). Genom att helt enkelt justera tjockleken kan du ändra konsistensen och smaken på din pasta. Dessutom, genom att kontinuerligt pressa degen, kan du få en tunn deg med en tjocklek på 0,01 tum (0,3 mm), imponera på din familj och vänner med dina fantastiska matlagningsfärdigheter.

- Olika breddinställningar för olika smaker: Nudelvalsen och skäraren av rostfritt stål kan skära nudlar i två olika bredder: 0,06 tum eller 0,26 tum. Den är mycket lämplig för att göra tunna nudlar, pasta, etc., för att möta olika behov av pastatillverkning.

-Möjlighet att göra olika typer av pasta: Denna pastatillverkningsverktygssats låter dig göra en mängd olika pastarätter. Du kan använda den för att göra änglahårspasta, spagetti, lasagne eller andra typer av pasta. Njut av en mängd färsk hemlagad pasta med din familj.

-Perfekt present till vänner: Om du och din familj är pastaälskare, kommer denna pastamaskin att göra pastaberedningen enklare och bekvämare. Att göra färsk pasta är en mycket givande aktivitet som både vuxna och barn kan njuta av. Rent manuell drift, lätt att rengöra och hygienisk. Dessutom är den här maskinen också en present till födelsedagar, jul, tacksägelse, mors dag, fars dag och andra festivaler, vilket gör den till ett utmärkt val för släktingar och vänner.

Objektnr 631508295

Visningar 95

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

hushålls pastamaskin, manuell nudelmaskin, 9 justerbar tjocklek, 2 olika bredder

Pris

695 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?