Beskrivning

Produktbeskrivning:

Tillverkad av högkvalitativt kolstål med enkel struktur och bra kvalitet.

Utrustad med en stålstång för att sänka stansen på föremål, är den lätt att använda utan att bli trött. Idealisk för nitning, extrudering, stansning, bockning och andra pressningsapplikationer.

-Lätt att använda och kraftfull

- Högkvalitativt järnmaterial

- Slitsplatta

- Förstärkt bas

Huvuddrag:

-Järnstruktur och 1 ton

Denna metallstans är tillverkad av höghållfast gjutjärn och är integrerad formad för att ge den stabilitet som behövs för tuffare jobb och levererar 1 ton tryck. Den har god korrosionsbeständighet och rostbeständighet.

- Justerbara halkskydd,

Maskinen manövreras lätt av en stålstav, änden på stålstaven är täckt med en gummikåpa, som är halkfri, säker och energibesparande. Spaken kan enkelt justeras och ställas in i användarens bekväma läge.

- Ram med pinjong,

Hammaren är värmebehandlad och drevet är enhetligt, starkt, hållbart och slitstarkt. Med hjälp av en magnetisk insats kan en stans eller verktyg läggas till i änden av stansen.

-fast,

Öppningsplattor Mentalpressen är utrustad med en slitsad platta med 4 fästhål. Plåtdiameter: 3,54"/90mm eller 6,69"/170mm. Dornplattan kan bytas ut eller roteras till en av dess 4 öppningar.

- Stabil förtjockad bas,

Denna handpress har en robust basdesign med 2 förborrade hål för montering, vilket gör denna kompakta lilla press välbalanserad och robust.

-Brett utbud av applikationer,

Det är ett vanligt verktyg på fabriksgolvet, främst för att hålla nere lager och hårt belastade arbetsstycken. Idealisk för monterings- och reparationsområden.

Specifikation:

Kapacitet: 1 ton
Material: gjutjärn
maximal. Arbetshöjd: 4,33"/110mm
Ramens mått: 0,98 x 0,98 x 9,1 tum / 25 x 25 x 230 mm
Tallrikens diameter: 3,54"/90mm
Halsdjup: 3,82"/97mm

Paket innehåll:

1 x Arbor Press

1 x tillbehörssats

Funktioner och detaljer:

-Lätt att använda och kraftfull: Detta dornpressfäste sänker stålkolven med en spak för att applicera kraftfull kraft för enkel installation, borttagning och pressning av föremål.

PREMIUM JÄRNMATERIAL: Denna 1-tons dornpress är gjord av högkvalitativt järnmaterial för enkel konstruktion, stabilitet och tillförlitlighet, vilket ger den otroliga styrka och styvhet som krävs för tuffare jobb.

- Slitsplatta: Handpressen är utrustad med en skärbräda. Den är slitsad för en mängd olika applikationer och kan flyttas och bytas ut om du har andra arbetsbehov.

- Förstärkt bas: Den är utformad med tjock och robust bas, förborrad och kan installeras på arbetsbänken eller basen för att hålla nitmaskinen stark och säkerställa smidigt och effektivt arbete.

-Brett användningsområde: Denna dornpress med en lastkapacitet på 1 ton är lämplig för nitning, extrudering, stansning, bockning och andra pressapplikationer med olika stansar, ofta används inom monterings- och reparationsindustrin.

Objektnr 633718037

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 19 jun 15:01

1 ton kraftfull manuell arbor press,med justerbar halkfri spak,lätt att använda

Pris

1 495 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

171 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?