Beskrivning

Produktbeskrivning:

Elektrostatisk pulverspruta, effektiv, hög kapacitet och lätt att använda.

Denna elektrostatiska pulverspruta är en torr efterbehandlingsprocess som använder finmalda pigment- och hartspartiklar som vanligtvis är elektrostatiskt laddade och sprutas på elektriskt jordade delar.

De laddade pulverpartiklarna fäster vid elementet och förblir där tills de smälter och smälts samman till en slät beläggning i härdningsugnen.

-Högeffektivt pulverlackeringssystem

- Enkel kontrollpanel

- Pulversprutpistol

- enastående kvalitet

– Genomtänkta detaljer

Huvuddrag:

- Lättanvänd panel,
Bestrykaren är utrustad med en kontrollpanel och varje funktion är tydligt markerad. Du kan vrida på vredet efter behov. Den sammanfattar justeringar av pulver, luft, spolluft och elektrostatiska.

- Hållbar och enhetlig,
Pulversprutpistolen är hållbar och lätt, och pulvereffekten är effektiv och smidig. Dessutom kan du använda olika munstycken för att uppnå unika och överlägsna beläggningsresultat.

- Material av rostfritt stål,
45L pulverhinken är gjord av rostfritt stål, humaniserad design, och den breddade ramen ökar bärigheten.

- lätt att flytta,
Pulversprutningsmaskinen har fyra universalhjul och en mobil push-pull-hjuldesign, som är bekväm att flytta, sparar tid och ansträngning och lämpar sig för olika arbetsmiljöer.

- Humaniserad design,
Sprutan har ett sprutpistolfäste, olje-vattenavskiljare, högkvalitativ pulverpump, tryckregulator för att hjälpa nybörjare att arbeta mer effektivt.

-Brett utbud av applikationer,
Pulverlacker används ofta i hushållsapparater, hårdvara, säkerhetsdörrar (fönster), kylflänsar, konstruktion, bildelar, sportutrustning, medicinsk utrustning, aluminium och andra industrier.

Produktspecifikationer:

Strömförsörjningsspänning: AC220V

Frekvens: 50/60Hz

Sprayhastighet: 550g/min.

Ineffekt: 40W

Magnetventilstyrning nätspänning: DC 24V

Maximal utström: 200Ua

Ingående lufttryck: 0-0,6Mpa

Utgående lufttryck: 0-0,5Mpa

maximal. Luftförbrukning: 13,2m³/H

Utgående pulvermängd: max. 1,2 lb/min

Utgående strömförsörjningsspänning: 0-100kv

Polaritet: Negativ

Pistolkabellängd: 157,5"/4 m

Pulverbehållare Volym: 47,5 qt/45 liter

Objektets mått: 18,3 x 25,6 x 38,7 tum / 46,5 x 65 x 98,2 cm

Hinkmått: 13,6 x 21,5 tum / 34,5 x 54,7 cm

Kontrollpanelens mått: 16,8 x 11 x 4,1 tum / 42,8 x 27,8 x 10,5 cm

Vikt: 61,7 lbs / 28 kg

Paket innehåll:

1 x pulverlackeringssystem

1 x pulverhink

1 x vagn

1 x manuell pulverpistol med pistolkabel

1 x pulverpistol reservdelar

1 x Vapenhållare

1 x Oljevattenavskiljare

1 tryckregleringsventil

1 x pulverpump

1 x pulverslang, luftslang, jordtråd

Funktioner och detaljer:

-Högeffektivt pulverlackeringssystem: Maskinen för elektrostatisk pulverlackering är speciellt designad för gör-det-själv- och hantverkare. Idealisk för sprutning av stora projekt som fartyg, broar, hårdvara, garage, gymutrustning och mer. Den har två interna gasdesigner, så att nålen inte längre är ett nålstyrt vätskepulver för att förbättra utmatningseffekten och förbättra pulverutvinningshastigheten.

-Enkel kontrollpanel: varje funktion är tydligt märkt, och pulver, luft, spolluft kan enkelt justeras med vred. Att spola luften rengör maskinen och förlänger dess livslängd. Den är också enkel att använda med OFF/ON-knappen. Denna kontrollpanel säkerställer perfekta sprutresultat för alla behov av ditt jobb.

-Powder Spray Gun: Denna sprayer har en kraftfull elektrostatisk sprayeffekt som ger en jämn och jämn yta. Spara samtidigt puder. Med hjälp av olika munstycken kan du spraya diffusa och fläktbeläggningar. Du kan också justera sprutavståndet genom att använda ett stort eller litet munstycke.

-Utmärkt kvalitet: 45L pulvertunnan är gjord av högkvalitativt rostfritt stål; det har fördelarna med rost och korrosionsbeständighet. Stor kapacitet stödjer oavbrutet arbete. Dess förtjockade konstruktion underlättar stabiliteten och ökar lastkapaciteten. En av de fantastiska sakerna med den här maskinen är att den har 4 flexibla vridbara hjul som eliminerar trötthet och ökar rörligheten runt projekt.

- Genomtänkta detaljer: Denna användarvänliga design hjälper nybörjare att arbeta snabbare. Elektrostatiska manuella pulverlackeringar har olje-vattenavskiljare. Filtrera vatten, olja och ren gas i kompressorn för att säkerställa effektiv separation. Spraygriphållaren minskar belastningen på armen orsakad av kroniska spraykrafter. Högkvalitativ pulverpump och regulator för utmärkt finfördelning.

Objektnr 632069338

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 16:29

40W elektrostatisk pulverspruta, effektiv, hög kapacitet och lätt att använda

Pris

8 595 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

172 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?