Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Med en uppgraderad panel är denna 4-liters vattendestillator för hemmet det perfekta verktyget för att rena vatten och hjälpa dig att få en konstant tillförsel av destillerat vatten, oavsett om du är hemma eller på kontoret.

Destilleraren kan effektivt lösa upp VOC och filtrera andra föroreningar med en destillationshastighet på upp till 0,26 gallons (1 liter) vatten per timme. Dessutom är den idealisk för små kök eftersom den inte är mycket större än en vattenkokare och inte tar mycket plats.

-Högeffektiv vattenrening

- Pålitligt material

-Uppgradera knappkontrollskärm

- Snabb värmeavledning

-Lätt att rengöra och underhålla

Huvuddrag:

-Konstant-temp jäsning,
Den uppgraderade tidsinställningsfunktionen och traditionell temperaturkontroll är idealiska för konstant temperaturjäsning, vilket gör att du kan använda denna maskin för att destillera hydrosoler, eteriska oljor, etc.

- Skydd mot torra brännskador,
När temperaturen överstiger 115°C slutar maskinen att värma. Den stängs av automatiskt när den interna temperaturen överstiger 150°C. Dubbelt skydd för att skydda din dagliga verksamhet.

-Effektivt kylsystem,
Den fyrbladiga fläkten på ovansidan är gjord av lättviktsaluminium och kondensslingan i avgaskåpan är gjord av 304 rostfritt stål. Kan säkerställa pålitlig värmeavledningseffekt.

- Bekväm pekskärm,
Panelen som är lätt att övervaka integrerar dubbla temperaturdisplayer som visar inställda och faktiska temperaturer. Även utrustad med på/av-brytare och °C/°F-brytare. Dessutom kan du ställa in destillationstiden mellan 0 och 99 timmar.

- Praktiskt kolfilter,
Levereras med 3-pack kolfilter. Placera helt enkelt ett paket i vattenutloppet för att ytterligare lösa upp orenheter, vilket ger dig renat destillerat vatten som smakar och luktar bättre.

-Brett utbud av applikationer,
Våra vattendestillerare kan lösa de flesta föroreningar i kranvatten. Förutom att ha den i köket kan du även ta med den till kontoret, laboratoriet, sjukhuset, tandläkarmottagningen etc.

Produktspecifikationer:

Färg: silver

Spänning: 220V/50Hz

Märkeffekt: 750W

Destillationshastighet: 0,3 gallon/timme (1 liter/timme)

Temperaturområde: 86-226,4°F (30-108°C)

Fatmaterial: 304 rostfritt stål

Vattenflaska i glas: borosilikatglas

Karaffkapacitet: Max. 1,03 gallons (3,9 liter)

Karaffstorlek: Ø7,1x7,5 tum (Ø180x190 mm)

Vikt glasflaska: 2,3 lbs (1025 g)

Maskinens mått: Ø9,3x15,2 tum (Ø235x385mm)

Maskinvikt: 3582 g (7,9 lbs)

Paket innehåll:

1 x vattendestillerare

1 x glasbehållare

3 x Carbon Pack

1 x Fruktrengöringspulver

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

- EFFEKTIV VATTENRENING: Värmeelementet på 750 watt gör att vår vattendestillatör hemma kan producera upp till 0,26 gallons (1 liter) vatten per timme, ungefär 6 gallons per dag. Det kan effektivt lösa fasta ämnen, VOC och andra föroreningar, vilket ger dig rent destillerat vatten som du kan dricka med tillförsikt. Förutom destillerat vatten kan den även användas för att göra eteriska oljor med mera. Idealisk för kontor, hem, laboratorier, tandvårdskliniker och mer.

-Dual Temperatur Display: Vår bänkskiva destillerat vattenmaskin är designad med en funktionsrik kontrollpanel som visar inställd temperatur och faktisk temperatur. Inställt temperaturområde är 86°F/30°C till 226,4°F/108°C. Den genomtänkta omkopplarknappen °F/°C gör att du bättre kan övervaka destillationsprocessen baserat på din temperaturuppfattning. Dessutom stängs den av automatiskt från komforttorrbrännskyddet när uppvärmningstemperaturen överstiger 302°F/150°C.

-Uppgraderad tidtagningsfunktion: Förutom ovanstående konventionella funktioner framhäver vår maskin för destillerat vatten även timingfunktionen. Tidsintervallet 0-99 H är mycket lämpligt för konstant temperaturjäsning och uppfyller perfekt dina behov för att göra eteriska oljor, hydrosoler, etc. Dessutom är den rekommenderade inställningen 3,5 timmar vid destillering av 1,1 gallons/4 liter vatten. På så sätt kommer en del vatten att finnas kvar i botten vid slutet av destillationen, vilket effektivt kan minska skalan.

-Utmärkt materialval och snabb värmeavledning: Alla delar i kontakt med vatten är gjorda av livsmedelsklassat 304 rostfritt stål, inklusive innertanken, innerlocket och vattenutloppet. Den 1,03-gallon/3,9-liters glaskaraffen kommer med en silikonkudde som inte går sönder eller går sönder lätt. Det kan lagra destillerat vatten längre än de plast. Inbyggd 4-bladig aluminiumfläkt och SUS 304 kondensationsslinga, tillräckligt hållbar för att säkerställa snabb värmeavledning och förlängd livslängd.

-Humaniserade tillbehör: För att ge dig en bättre användningsupplevelse tillhandahåller vi speciellt en flaska rengöringspulver och 3 utbytbara kolförpackningar. Rengöring av den invändiga vattentanken är lätt med rengöringspulver. Skalan kan minimeras om lite vatten finns kvar i botten vid slutet av varje destillation. Att installera en kolpåse vid vattenutloppet kan ytterligare rena destillerat vatten och justera dess smak.

Objektnr 631089557

Visningar 86

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

1L/H 4L kapacitet vattendestillerare för hemmabruk, effektiv vattenrening

Pris

1 859 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

172 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?