Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Var beredd att hålla all din utsökta mat fräsch och redo att njuta av. 8-Quart Catering Food Warmer Set är inte bara lämplig för kommersiellt bruk utan även för hemmabruk.

Denna värmande bricka för bufféfest rymmer en mängd olika rätter. Bufféservrar och varmare är perfekta för bufféer, hotellfrukostområden, bruncher, cateringevenemang, familjesammankomster, banketter, bröllop, självbetjäning och mer. Det finns tillräckligt med utrymme för att betjäna alla gäster.

-Varmt och fräscht

- Gott om 8 liters kapacitet

- Rostfritt stål av livsmedelskvalitet

- Komplett tillbehörsset

-Gällande tillfällen

Huvuddrag:

- Lock handtag,
Ta lätt upp locket utan att bränna dig.

- Håll maten varm och klar,
Bränslestället med panna kan värma vattnet under pannan för att hålla en viss temperatur, vilket säkerställer att gästerna kan njuta av utsökt varm mat.

- Vikbar ram,
Den rostfria ramen ger ett starkt och praktiskt stöd för pannan. Den stapelbara designen sparar upp till 50 % utrymme, så den tar inte upp mycket lagringsutrymme och du kan ta den med dig vart du än går.

-Rymligt serviceutrymme,
Inkluderar 4 x 4Qt halva mattallrikar och 2 x 8Qt hela mattallrikar. Två typer av matbrickor möter dina olika behov. Kan ta emot minst 8 personer (vardera).

- Material av livsmedelskvalitet,
Denna självbetjäningsskål är gjord av 201 rostfritt stål med en spegelfinish för ett unikt utseende, rostsäkert och lätt att rengöra. Använd den för att skapa en vacker buffémiljö.

-Presentationsvärde,
Produkten kommer med ett locklås som håller locket upprätt för att stilfullt visa upp maten för dina gäster.

Produktspecifikationer:

Antal: 2

Material: Food-Grade 201 rostfritt stål

Kvantitet för pannor i full storlek: 2

Pannkapacitet i full storlek: 8 Qt / 7,5 L vardera

Kvantitet för pannor i halv storlek: 4

Halvstorlek Pan Kapacitet: 4 Qt / 3,5 L vardera

Vattenpanna volym: max 2 l

Kan tjäna: minst 8 personer (vardera)

Uppvärmningsmetod: Bränsle

Storlek på matpanna: 21x12,8x2,6 tum / 53x32,5x6,5 cm

Produktstorlek: 23,6x13,8x12,6 tum / 60x35x32 cm

Produktvikt: 19,5 lbs / 8,84 kg

Paket innehåll:

2 x rektangulära skavskålar

4 x Bränslehållare

2 x pannor i full storlek

4 x halvstora kokkärl

2 x vattenpannor

2 x Bränslebrickor

2 x ramar

1 x måltidsklämma

1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

- VARM OCH FÄRSK: Detta 2-pack med skavskålar håller alla dina favoriträtter varma. Med stöd av ett bränsleställ kan våra Chafing Dishes värma en mängd olika livsmedel samtidigt som de behåller sin fräscha smak. Dessutom kan du lägga till isbitar i vattenskålen för att hålla din mat sval.

- Riklig 8-kvartskapacitet: Du har gott om plats för alla dina läckra godsaker! Varje skavrätt levereras med en mattallrik i full storlek och två halvstora mattallrikar, som enkelt rymmer upp till 8 liter rykande heta aptitretare, förrätter eller tillbehör för minst 8 personer (vardera).

-Livsmedelsklassat rostfritt stål: Tillverkat av uppgraderat SS201, med spegeleffekt, lätt att underhålla och rengöra. För enkelhetens skull kan locket placeras på gångjärn. Produkten kommer med vikbara ben för enkel packning, transport och förvaring.

- KOMPLETT TILLBEHÖRSSET: Denna buffé med skavskål innehåller 4 bränsleställ (bränsle ingår ej), 2 hopfällbara ramar, 2 vattenskålar, 4 x 4 liter halvstora matfat, 2 x 8 liter fullstora matfat Tallrik, 2 lock med handtag, 1 klämma. Förbered, presentera och förbättra ditt nästa cateringevenemang med bekvämlighet och elegans.

- Lämpliga tillfällen: Skavfatsetet är perfekt för restauranger, bufféer, catering, skolor och företagsevent för att presentera utsökt mat på ett professionellt sätt.

Objektnr 632889184

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

2st 7,5L skavskål med kompletta tillbehör för kommersiellt och hemmabruk

Pris

1 895 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

172 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?