Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

0,8L ultraljudsrengöringsmaskin, 360-graders rengöring, justerbar timer, slitstarkt material.

Professionell ultraljudsrengöring hemma! 40KHZ ultraljudsvåg kan på djupet rengöra smuts, smuts och olja på ytan, långa hål, luckor och hinder för värdesaker. Komplett rengöring lämnar dig med ett helt nytt och glänsande föremål. 0,8L vattentank, lämplig för små produkter. Lågt ljud och stark kraft, lämplig för hem, kommersiella eller laboratoriesituationer.

-40 KHz kraftfull sensor

- Timing funktion

-hög kvalitet

-Humaniserad design

Huvuddrag:

- Djup mild rengöring,
35W givare av industriell kvalitet, avger 40 000 KHz ultraljudsvågor. Producerar miljontals små rengöringsbubblor för att effektivt ta bort smuts och smuts från ytor. Inga kemikalier eller skrubbning krävs.

- Justerbar tid,
Mikrodatorn har en timer och stöder valfri arbetstid på 0-15 minuter. Tiden kan enkelt ökas/minskas med knapparna på frontpanelen. Dessutom är den även utrustad med en LED-skärm för att visa tiden.

-hög kvalitet,
Uppgraderad 304-tankkropp i rostfritt stål, med bättre rostbeständighet, korrosionsbeständighet och värmebeständighet. Den övergripande strukturen säkerställer inget läckage. 201 rostfritt stålskydd för längre livslängd.

- Kompletta tillbehör,
Levereras med en tvättkorg för att minska friktionen och skydda dem under tvätt. Speciellt lämplig för små föremål som: örhängen, halsband, solglasögon, proteser, tatueringspistoler, etc.

- Humaniserad design,
Den är kompakt i storlek och levereras med en stor vattentank på 800 ml, vilket räcker för att rengöra föremål på en gång. Spara tid och energi. Dessutom kommer den med ett skydd för att förhindra vattenstänk, en läcksäker domkraft och bra värmeavledning.

- Flera scener,
Bärbar ultraljudsrengöringsmaskin, lätt att flytta och förvara. Idealisk för att tvätta föremål från olika områden: smycken, laboratorier, kretskort, tandvårdsutrustning, servis, industri, etc. Föremålen kommer att se nya och glänsande ut efter tvätt.

Produktspecifikationer:

Ingång: 220V

Ultraljudsfrekvens: 40KHz

Vattentankens volym: 0,8L

Vattentankens storlek: 5,9"×3,35"×2,6"/ 150 x 85 x 65 mm

Arbetstid: 0-15 minuter

Givareffekt: 35W

Skärm: LED-display

Produktstorlek: 175x110x125mm/6,89"x4,33"x4,92"

Produktvikt: 1,35 kg/2,97 lbs

Paket innehåll:

1 x ultraljudsrengörare

1 x städkorg

1 x lock i rostfritt stål

1 x städboll för smycken

1 x strömförsörjning

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-40 KHz Kraftfull sensor: Ingång: 220V Ultraljudsgivarens effekt: 35W Ultraljudsfrekvens: 40KHz Inbyggd kraftfull givare förbättrar ultraljudseffekten. Vattentanken på 0,8 liter rymmer små föremål och har lågt ljud när den används. Avbryt aldrig ditt andra arbete.

-Tidsfunktion: inbyggd mikrodator och timer, stöder 0-15 minuters val av arbetstid och visning. Rengöring startar automatiskt efter inställning. Få ett helt nytt värdefullt föremål när det är färdigt. Spara tid, pengar och arbete.

-HÖG KVALITET: Tillverkad av högkvalitativt 304 rostfritt stål. Antirost, korrosionsbeständig och ogenomtränglig för olika lösningar.

-Humaniserad design: ultraljudsrengöringsmaskin för skrivbord, lätt och lätt att bära/flytta. Designad för bättre kundanvändning: tvättkorg, säkerhetsuttag, värmeavledning, halkfria gummifötter, topplock med handtag.

-Multifunktionellt rengöringsområde: perfekt för att snabbt ta bort olja, vax, fläckar. Idealisk för rengöring av långa hål, sprickor och hinder i delar eller arbetsstycken utan att vidröra rengöringsvätskan med händerna. Kommersiell, inhemsk och industriell användning är acceptabla.

Objektnr 631100706

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

40KHz 0,8L ultraljudsrengöringsmaskin med kompletta tillbehör,360° djuprengöring

Pris

895 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?