Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Tillverkad av robust 304 rostfritt stål, ger denna 2L professionella ultraljudsrengörare effektiv daglig eller professionell rengöring. Den använder 33-40kHz ultraljudsvågor för att djuprengöra ytor och sprickor. Utrustad med värme- och timerfunktioner för att säkerställa grundlig rengöring på några minuter.

Lab Ultrasonic Cleaner är en mångsidig rengöringslösning idealisk för en mängd olika föremål, inklusive smycken, glasögon, klockor och metallverktyg.

- Förbättrad kvalitet

-Djup rengöringsförmåga

-Digital kontrollpanel

- Genomtänkt design

-Flera applikationer

Huvuddrag:

-Avancerad 33-40kHz frekvens,
Med en kraftfull 33-40kHz ultraljudsfrekvens och dubbla givare är vår ultraljudsrengörare idealisk för rengöring av föremål med komplexa former, hål eller envisa långtidsfläckar. Den är idealisk för att rengöra föremål med fina detaljer, ömtåliga gravyrer eller dolda springor utan behov av manuell skrubbning.

- Justerbar tid och temperatur,
Justera rengöringstiden från 0 till 30 minuter eller ställ in temperaturen från 0°C till 80°C (176°F). LED-skärmar gör övervakningen till en lek. Den inbyggda värmefunktionen förbättrar städresultaten avsevärt och du kan aktivera ultraljudsrengöring och uppvärmning samtidigt.

- Stor kapacitet, 2L vattentank,
Denna ultraljudsrengörare har en rymlig 2L vattentank med en bekväm rengöringskorg för att minimera friktionen under rengöringscykeln. Den integrerade rengöringskorgen är idealisk för att hålla dina smycken, glasögon, PC-kort, rakhyvlar, förgasare och klockor.

-Hållbar,
Våra ultraljudsrengörare är tillverkade av robust 304 rostfritt stål och kommer med ett ljudreducerande skydd för enkel transport och underhåll. Dess robusta konstruktion säkerställer lång livslängd och rengöring är en bris.

- Förbättrad säkerhet,
Vår ultraljudsmaskin för smyckenrengöring är designad med din säkerhet i åtanke, med flera kylhål på sidorna och baksidan för att förhindra överhettning. För ökad säkerhet finns en reservsäkring för att skydda mot överström.

-Brett utbud av applikationer,
Oavsett om det är för hemmabruk eller professionellt bruk, kan våra ultraljudsrengörare möta en mängd olika rengöringsbehov. Den är perfekt för att föryngra smycken, glasögon, klockor, metallverktyg, tandvårdsutrustning, laboratorieartiklar och mer. Dess mångsidighet gör den till ett värdefullt tillskott till din rengöringsarsenal.

Produktspecifikationer:

Tankmaterial: rostfritt stål SUS304

Värmeeffekt: 158W

Ultraljudseffekt: 61W

Frekvens: 33-40kHz

Strömförsörjning: AC 100-120V, 60Hz

Vattentankens kapacitet: 2L

Tidsinställning: 0-30 minuter (LED digital display)

Temperaturinställning: 0-80°C

Antal sensorer: 2 set

Tankmått (L x B x H): 5,9" x 5,3" x 3,9"/150x135x100mm

Produktmått (L x B x H): 6,9" x 6,5" x 7,5"/175x165x190mm

Produktvikt: 4,3 lbs/1,95 kg

Paket innehåll:

1 x ultraljudsrengörare

1 x städkorg

1 x nätsladd

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-Förbättrad kvalitet: CE-, FCC- och RoHS-certifiering bevisar den överlägsna kvaliteten på denna ultraljudsrengörare. Tillverkad av robust 304 rostfritt stål, den är inte bara korrosions- och rostsäker utan också läckagesäker. Det är expert på rengöring, underhåll, oxidation och extraktion. Levereras med reservsäkring för att skydda mot överström.

-Kraftfull rengöringskraft: Denna ultraljudsrengöringsmaskin för delar är utrustad med två ultraljudsgivare av industriell kvalitet med 61W ultraljudsrengöringseffekt. Den arbetar vid 33-40 kHz och kan enkelt ta bort fläckar utan att skada dina föremål. Den har en robust, extra tjock 0,04"/1 mm vattentank i rostfritt stål med en kapacitet på 2L, vilket säkerställer år av hållbarhet.

-Digital kontrollpanel: Tidsinställning: 0-30 minuter. Värmetemperaturen är justerbar: 0-80°C. Digital timer och temperaturdisplay säkerställer exakt kontroll. Alternativt kan du välja att använda ultraljudsrengöring och uppvärmning samtidigt. Tänk på att lägre frekvenser ger utmärkta rengöringsresultat men ger mer ljud och är bäst för plana ytor. Högre frekvenser ger tystare drift, perfekt för ömtåliga föremål med små hål och mellanrum.

- Genomtänkt design: Denna ljudrengöring är designad för användarens bekvämlighet. Fyra halkfria gummifötter säkerställer stabilitet under drift. Dubbla säkringsskydd och flera kylhål förhindrar överhettning och överström. Rengöringskorgen håller dina smycken, glasögon, PC-kort, rakhyvlar, förgasare och klockor säkert på plats.

-Många användningsområden: Denna smyckesrengörare är lämplig för professionell användning på medicinska och tandläkarmottagningar, tatueringssalonger, vetenskapliga laboratorier, golfklubbor och mer. Båda är lämpliga för att hantera personliga eller hushållsrengörande uppgifter som smycken, glasögon, optiska linser, klockarmband och vattentäta klockor.

Objektnr 631017058

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

33-40kHz 2L bärbar ultraljudsrengöringsmaskin med digital kontrollpanel

Pris

1 199 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?