Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna 53-tums professionella vinylskärplotter med stativ låter dig klippa professionella anpassade mönster och logotyper med lättanvänd programvara Design och SIGNMASTER, så att du kan använda typsnitt, importera anpassade konstverk och rita former.

Vår vinylskärare har en robust konstruktion och hållbara stegmotorer för hög hastighet och låga ljudnivåer. Maximal matning: 53"/1350 mm; Maximal skärbredd: 49,6"/1260 mm.

-Prestandan kan du lita på

-Exakt skärning

-Hög kompatibilitet

-Digital kontrollpanel

Huvuddrag:

-hög effektivitet,
Med en stor 53-tums/1350 mm pappersmatningskapacitet och 49,6-tums/1260 mm skärbredd, har denna vinylskärare hög skärnoggrannhet och pappersmatningsnoggrannhet, vilket avsevärt förbättrar arbetseffektiviteten.

-Anti-avvikelse design,
De fina detaljerna som ingår i våra vinylmaskiner underlättar exakt positionering. Exakta graderingar, 4 justerbara dubbla fjädertryckhjul och räfflade stänger i aluminium hjälper till att mäta och förhindrar överdriven pappersförskjutning.

- Windows-kompatibelt system,
Anslut ritskäraren via 2 tillgängliga portar: COMIM och USB. Kompatibel med Windows XP/Vista/7/8/10 och andra datorsystem. Utrustad med Signmaster skärning grundläggande programvara, lämplig för en mängd olika bildformat.

- Bakgrundsbelyst LCD-skärm,
Vinylskäraren är inbäddad med en bakgrundsbelyst display, vilket ytterligare förbättrar klarheten och ljusstyrkan. Digital kraft- och hastighetsjustering hanterar skärprocessen. Skärhastighet: 10-800 mm/sekund; skärkraft: 10-500g.

- Stabilt golvstativ,
Lika kraftfull som en vinylplotter är, är den fortfarande starkt beroende av ett kraftigt golvstativ för att hålla sig intakt. Fyra hjul hjälper dig att bli av med transportkrångel. Dessutom kan rullarna lätt greppa papperet hårt.

- Olika applikationer,
Du kan dra full nytta av din vinylskärare för att njuta av att skapa olika hantverk. Lämplig för reklam, olika dekorationer, hantverk, termisk överföringshjälp, etikett- och skyltproduktion, etc.

Produktspecifikationer:

Material: aluminium

Motortyp: stepper

Bladtyp: Roland-kompatibel

Maximal papperslängd: 53 tum/1350 mm

Maximal klippbredd: 49,6 tum/1260 mm

Verktygstryck: 0,02-1,1 lbs/10-500g

Skärhastighet: 0,4-31,5 tum/10-800 mm per sekund

Minsta teckenstorlek: 0,16-0,2 tum/4-5 mm

Repeterbarhet: +/-0,0004" / 0,01 mm

Skärtjocklek: 0,04"/1mm

Kommandouppsättning: DMPL/HPGL

Operativsystemkompatibilitet: Windows XP/Vista/7/8/10

Minne: 2MB

Placering: Manuell

Produktmått: 60,2x41x20,4 tum/153x104x52 cm

Paket innehåll:

1 x vinylskärplotter

1 x SIGNMASTER programvara

3 x blad

1 x bladhållare

1 x pennhållare

1 x USB-kabel

3 x kablar (nätsladd/seriekabel/säkring)

1 x USB-minne

1 x sexkantnyckel

1 x golvstativsats

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-Trusted Performance: Maximal matningsvolym: 53 tum/1350 mm; Maximal skärbredd: 49,6 tum/1260 mm. Smarta gravyrmaskiner är kända för sin kraftfulla prestanda. Snabba och exakta stegmotorer arbetar effektivt med lågt ljud. Moderkort av D-typ och 2 MB cache möjliggör långvarig offlineklippning och stödjer din datalagring.

-Exakt skärning: skärnoggrannhet: +/-0,0004"/0,01 mm; pappersmatningsnoggrannhet: 118"/3m. 4 dubbla fjädertryckrullar kombinerade med räfflade aluminiumstänger säkerställer att papperet inte kommer att avvika över långa avstånd. Realtidsjustering av skärtryck (10-500g) och skärhastighet (10-800mm/s) hjälper till med exakt skärning.

-Hög kompatibilitet: Vår rit- och skärmaskin är utrustad med COMPIM- och USB-gränssnitt för enklare anslutning. Stöder DMPL/HPGL flera språk. Programvara: Logo Master. Kompatibla system: Windows XP/Vista/7/8/10/. Inte kompatibel med Mac-system.

-Digital kontrollpanel: Utrustad med LCD-display och stor kontrollpanel, vilket gör skyltproduktionen enklare. Nödstopps- och startfunktionen gör att du kan stoppa klippning och starta om för ökad säkerhet och bekvämlighet. Roland-kompatibla knivhållare gör att du kan använda de mest ekonomiska bladen som finns. OBS: Kom inte nära bladet medan maskinen är igång, annars kan dina fingrar skadas.

- MULTIPURPOSE: Förbered dig på att bli bländad av denna vinylskärare som tar din kreativa vision från huvudet till verkligheten med ett lättanpassat och intuitivt gränssnitt. Används ofta för att klippa klistermärken och dekalvinyl, scrapbookpapper, kartong, vinylbokstäver, pinstriping och allmän skyltning.

Objektnr 630290109

Visningar 115

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

53 tums effektiv vinylskärplotter med digital kontrollpanel och golvstativ

Pris

5 945 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

170 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?