Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Huvuddrag:

Ultraljudsrengöraren har kraftfull rengöringskraft, rymlig design, mångsidiga applikationer, smart drift och högkvalitativa material. Den tar bort smuts utan ansträngning och ger långvariga rengöringsresultat i en cykel. Det är ett gediget val för både hemanvändare och proffs.

Denna ultraljudsrengöringsmaskin är lämplig för rengöring av smycken, glasögon, klockor, porslin och andra föremål, för att möta de olika rengöringsbehoven hos hem- och kommersiella användare.

Enkla knappar och flera tidsalternativ (90 sekunder, 180 sekunder, 280 sekunder, 380 sekunder, 480 sekunder) gör rengöringen enkel och bekväm.

Vår ultraljudsrengöring för smycken använder högfrekventa svängningar och små bubblor för att enkelt bryta ner smuts, vilket säkerställer att dina smycken rengörs noggrant. Upplev den ultimata rengöringseffekten och lämna dina smycken gnistrande.

Denna bärbara ultraljudsrengörare är kompakt i storlek och ger en exceptionell rengöringsupplevelse hemma eller på resa.

Produktspecifikationer:

Effekt: 30W

Frekvens: 41kHz

Innertankens kapacitet: 650 ml

Max vattenledningskapacitet: 600 ml

Kontrollgränssnitt: pekknappar, dold LED-display

Produktvikt: 0,81 kg

Paket innehåll:

1 x bärbar ultraljudsrengörare

1 x stor städkorg

1 x liten städkorg

1 x nätsladd

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-Kraftfull rengöringskraft: Högfrekvent oscillationssignal och små bubblor gör att vår ultraljudsmaskin för smyckenrengöring enkelt kan skingra och förstöra smuts. Ge smycken, glasögon, klockor och mer ett nytt utseende. Det tar inte bara bort fläckfria ytor, det tar också bort djupt sittande fläckar och återställer föremål till sin ursprungliga glans.

-Multifunktionell applikation: Tryck på "TIME"-knappen för att välja 5 alternativ: 90s, 180s, 280s, 380s, 480s. Ultraljudsrengöringsmedel används i ett brett spektrum av applikationer, från glasögon (icke-belagda), kontorsmaterial, tandborstar, sminkborstar, smycken, proteser till klockor. Oavsett om du är hemanvändare eller proffs kan den tillgodose städbehoven för olika föremål.

-Lätt att använda: Vår soniska smyckesrengörare har pekknappar för enkel och okomplicerad användning. Under rengöringsprocessen behöver du inte göra komplicerade inställningar, välj bara rätt tidpunkt. Även personer utan städvana kan enkelt njuta av effektiva städresultat.

- BÄRBAR DESIGN & STOR KAPACITET: Vår smyckesrengöringsmaskin är kompakt i storlek (650 ML), så att du kan njuta av professionell rengöring hemma eller på resa. Säg adjö till att oroa dig för rengöring av smycken och andra småsaker. Stor kapacitet säkerställer rengöring av flera föremål samtidigt.

-Hög kvalitet och hållbar: Med avgasningsfunktion arbetar den intermittent för att avlägsna lösta gaser i syret som genereras under rengöringsprocessen, och uppnår därmed maximal rengöringsprestanda. 304 rostfritt stål innertank, rostskydd och rostskydd. Dessutom håller den medföljande städkorgen små delar på plats, vilket förhindrar föremål från att röra sig och säkerställer rengöringsresultat.

Objektnr 632452634

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

650 ml mini bärbar ultraljudsrengörare, kraftfull rengöringsförmåga med timer

Pris

795 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

168 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?