Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna kommersiella ismaskin av hög kvalitet är tillverkad av livsmedelsklassat rostfritt stål och har skumisolering i två lager. Rengöringsfunktion med ett klick, hållbar, hygienisk och lätt att rengöra. Den levereras med en digital LCD-panel för bokning. Utrustad med automatiskt skyddssystem för att säkerställa säker drift. Perfekt för kaféer, hotell, barer, bagerier, läskbutiker och andra livsmedelsföretag.

-hög kvalitet

- Kraftfull prestanda

- multifunktionell

-Effektivt skydd

Huvuddrag:

-Hög isproduktion och lagringskapacitet,
Isbrickan med flera rutnät har 45 stycken (5*9) (isstorlek: 22x22x22mm), som kan producera 35 kg utsökt kristallklar is var 24:e timme. Tjockleken på isbitarna kan fritt justeras efter faktiska behov.

- Högeffektiv kompressor,
Den antar SECOP-importerad kompressor med stark kärna och lågt driftsljud. Energisparande, energibesparande och miljövänligt, det kan maximera istillverkningseffektiviteten.

- Intuitiv kontrollpanel,
Funktionsrik kontrollpanel med LCD innehåller olika funktioner. Du kan göra isen tjockare eller tunnare efter behov. Tryck på knappen, då kommer du att inse isreservation, rengöring med ett klick och kontroll av blått ljus. Den integrerar även andra funktioner, såsom full isstopp, automatisk påminnelse om isfall, etc.

- Hållbar konstruktion,
Det finns ett dubbelskiktsskumisoleringsskikt runt flygkroppen, som effektivt kan hålla isbitarna från att smälta i många timmar efter ett strömavbrott. Visuell design, du kan se insidan direkt utan att ta bort locket.

- Tänkande detaljer,
Det sluttande locket med visningsfönster och intern LED-belysning gör det enkelt att observera interiören även i mörker. Vattenkanalen är lätt att ta bort och lämpar sig för regelbunden rengöring. Dessutom finns en isskopa för enkel åtkomst till is.

-Lätt att ansluta och mångsidig,
Med vattenfiltret som ingår i paketet kan vår bords ismaskin anslutas direkt till kranen, omvandla kranvatten till drickbart renat vatten och producera ren, hygienisk, kristallklar is. Det finns också ett avloppsrör för att ta bort smält is.

Produktspecifikationer:

Istillverkningskapacitet: 35 kg/24 timmar

Islagringskapacitet: 22 pund

Antal per isbricka: 45 st (5x9)

Iskubstorlek: 0,9"x0,9"x0,9" (22x22x22mm)

Cykeltid: 10-15 minuter

Köldmedium: R134a (8,46 oz/240 g)

Effekt: 410W

Kondensation: luftkylning

Klimattyp: SN.N.ST

Rengöringsmetod: automatisk

Framledningstemperatur: 41-95°F

Produktstorlek: 14,2"x16,9"x29,9"/360x430x760 mm

Produktvikt: 26kg

Paket innehåll:

1 x kommersiell ismaskin

1 x isskeda

1 x vattenfilter

2 x vattenrör (inlopp och utlopp)

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-Hög kvalitet: Ismaskinen antar en visuell design, så att du kan se insidan direkt. Dubbelskiktsskumisolering förhindrar effektivt isen från att smälta i 6-8 timmar efter ett strömavbrott. Den antar SECOP-importerad kompressor med stark kraft.

-Kraftfull prestanda: Isframställningskapaciteten är 35 kg/24 timmar, islagringskapaciteten är 22lbs (10 kg). 45-delat isbricka med flera rutnät, hög effektivitet, iskubstorleken är 0,9"x0,9"x0,9" (22x22x22mm). Iskubens tjocklek kan justeras efter behov.

-Multifunktion: Ismaskinen använder en reservationsfunktion för schemalagd avstängning och start, en entrycksrengöringsfunktion för arbetsbesparande rengöring och nanoblått ljus för belysning och desinfektion.

-Effektivt skydd: Det automatiska skyddssystemet förhindrar effektivt olyckor. Maskinen stannar automatiskt när isen är full eller det saknas vatten.

-Bred applikation: Den industriella ismaskinen är idealisk för applikationer inklusive kaféer, festsammankomster, hem, restauranger, barer, hotell, livsmedelsbutiker, etc.

Objektnr 631742008

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

35kg/24h kommersiell ismaskin med 22lbs islagringskapacitet, kraftfull prestanda

Pris

6 359 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

170 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?