Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

300 kg elektrisk lyftlyft, 550W kopparmotor & antirotations ståltråd & hög säkerhet.

Denna elektriska lyftlyft är designad för att lyfta och flytta tunga applikationer, stålkonstruktionen och motorn i ren koppar gör den hållbar och effektiv.

Kranen kan användas för enkelradskapacitet 150 kg eller dubbellinjekapacitet 300 kg. Den är ett idealiskt hanteringsverktyg för fabriker, bryggor, lager, lastlyft, byggarbetsplatser och andra platser.

-300 kg lastkapacitet

-550W kraftfull motor

-3,9 fot kontrollkabel

- premiumstruktur

Huvuddrag:

- stor lastbärande,
Lyftande elhissar uppfyller dina olika krav på styrka och hårdhet. En linjekapacitet och hastighet på 150 kg, 32,8 fot/min (10 m/min). Dubbel linjekapacitet och hastighet på 300 kg, 16,4 fot/min (5 m/min).

- handtagsbrytare,
Den trådbundna fjärrkontrollen för denna lyftanordning realiseras genom handtagsomkopplaren. En nära förestående upptrend är uppåt och motsatsen är nedåt. Den cirka 1,2 meter långa kabeln gör att du kan arbeta över avstånd.

- Högkvalitativ kopparmotor,
Den elektriska vinschen använder en 550W ren kopparmotor med hög effektivitet och lågt ljud. Dessutom leder den elektriska vinschen bort värme snabbt och kan arbeta kontinuerligt under lång tid.

- säkerhetsdesign,
När det röda stoppet vidrör gränslägesbrytaren stannar motorn automatiskt för att förhindra att kedjan överbelastas. Dessutom ger galvaniserad ståltråd och krok med spärr dubbel skyddsfunktion.

- lätt att installera,
Den elektriska lyften är utrustad med en metallhållarring för enkel installation. Kom ihåg att stolpens bredd och höjd inte får överstiga monteringsfästets innermått. Ringbredd: 2"/5cm; Höjd: 1,8"/4,5cm.

-Brett användningsområde,
Denna elektriska lyftanordning är ett utmärkt val för att lyfta vanliga eller oregelbundna föremål som stenar, träd, gräsklippare, motorer, etc. Därför används det ofta i biltillverkare, byggarbetsplatser, logistik, lager etc.

Produktspecifikationer:

Material: aluminiumlegering och legerat stål

Spänning: 110V/60Hz

Effekt: 550W

Lastkapacitet: 330 lb/150 kg, 660 lb/300 kg

Lyfthöjd: 39,4 fot/12m, 19,7ft/6m

Lyfthastighet: 32,8 fot/min/10 m/min, 16,4 fot/min/5 m/min

Trådlängd: 39,4 fot/12 m

Nätsladdslängd: 2,1 fot/0,65 m

Fjärrkabellängd: 3,9 fot/1,2 m

Ringbredd: 5 cm

Ringens höjd: 1,8"/4,5 cm

Objektets mått: 13,5 x 5,5 x 7,8 tum/34,3 x 14 x 19,8 cm

Artikelvikt: 24,3 lbs/11 kg

Paket innehåll:

1 x Elektrisk vinschkran

2 x klackar

1 x rörlig remskiva

1 x skruvpåse

Funktioner och detaljer:

-300 kg lbs Lastkapacitet: Elektriska hissar lyfter enkelt små motorer, transmissioner eller byggmaterial. Den stöder två lyftlägen med säkerhetsspärr i stålkrokar. Enkellinjekapacitet och hastighet 1500 kg, 32,8 fot/min (10 m/min). Twinlinan har en kapacitet och hastighet på 300 kg vid 16,4 fot/min (5 m/min).

-550W Kraftfull motor: Högkvalitativ kopparmotor ger 550W stark kraft, som tål stora krafter utan att deformera denna elektriska vinsch. Dessutom kyler den stora kylarfläkten ner maskinen snabbt med hjälp av överhettningsskydd. Därför säkerställer denna kraftfulla motor effektivt arbete och sparar mer energi.

-1,2 m kontrolllinje: Den elektriska fjärrkontrollens lyftanordning realiseras av handtagsomkopplaren, som är installerad på maskinen för drift inom ett säkert avstånd. Dessutom är lyften utrustad med en gränslägesbrytare och en buffertfjäder, som automatiskt kan stoppa maskinen och undvika att hänga.

- Premiumkonstruktion: Denna elektriska vinsch är konstruerad av ett legerat hus och galvaniserade ståltrådar för att skydda mot korrosion, rost och regn. Ståltrådslängd: 39,4 fot/12 m; Diameter: 0,24 tum/6 mm. Dessutom kan metallfästringen justeras efter dina olika behov, lätt att installera.

- Brett användningsområde: Elektriska hissar är lämpliga för fabriker, lager, byggarbetsplatser, biltillverkare, järnvägsbyggande, etc., och är idealiska verktyg för arbete i tuffa inomhus- eller utomhusmiljöer. Använd den mellan stolpens bredd och höjd för att vara kompatibel med monteringsfästets innermått.

Objektnr 569183104

Visningar 985

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

300Kg 550W elektrisk vinschkran med trådbunden fjärrkontroll, med skydd

Pris

1 649 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

170 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?