Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna 12V DC 5T automatiska reparationsverktygssats för elbilar är lämplig för akutbyte och reparation av däck vid vägkanten. Den har mångsidighet: domkraft ombord, LED-ljus och luftpump.

Domkrafts tvärinfällda sadel förhindrar att fordonet halkar. Den självlåsande kraftstrukturen och säkerhetsavlastningsknappen förhindrar att domkraften faller och faller inte omedelbart. LED-lampor hjälper dig att arbeta i mörker.

Obs: När du använder skiftnyckeln, vänligen tryck och håll in strömbrytaren, släpp den inte, vänta tills skiftnyckeln vibrerar med ett sprakande ljud. Fortsätt att trycka tills svänghjulet inuti skiftnyckeln når en viss hastighet. Först efter centrifugering kommer det att finnas vibrationer och skruven kommer att knackas. Knacka vanligtvis på skruven 2-3 gånger så lossnar skruven.

-Domkraft kapacitet: 5,0T/11023LB

-Lyfthöjdsområde: 155MM-450MM

- Enknappsmanövrering

- 3 i 1 funktion

-340N.M elektrisk skiftnyckel

Huvuddrag:

- Stark prestanda,
Som domkraft kan arbetskapaciteten nå 5,0T (11023lb). Med 12V biluttag, lågspänningsstolpe, speciellt inställd för sportbilar. Utrustad med dubbla motordrivrutiner inuti, kan den arbeta självständigt och effektivt.

- Anti-halk kors infälld ejektor,
Detta är en solid och stabil anti-slip ejektor, som fritt kan justera höjden och starthöjden utan ansträngning, och även stabilisera fordonet för att säkerställa din säkerhet och effektivitet.

- Enknappsmanövrering,
Panelen är lätt att förstå och använda. Med en enkel knapp kan domkraften höjas och sänkas automatiskt, och tryckmätaren är bekväm att kontrollera uppblåsningstrycket.

- multifunktionell,
Den kan användas som bildomkraft, pump och LED-ficklampa för att möta flera behov. En komplett uppsättning relevanta småverktyg, säkerhetshammare, handskar, BMC-fyllmedel, tekniska ABS-skal.

- säkerhetsventiler,
Nödsäkerhetsventilen förhindrar att domkraften faller även om strömmen bryts, och domkraften slutar automatiskt att fungera när den når gränshöjden.

- Kompletta tillbehör,
Inklusive bilelektrisk domkraft; elektrisk slagnyckel, säkerhetshammare; plastfodral; 3,5 m nätsladd; Mycket bärbar och lätt att använda.

Produktspecifikationer:

- som domkraft specifikationer:

Maximal lastkapacitet: 5,0T (11023 lbs)

Lyfthöjd: 6,1"-17,71" (155mm-450mm)

Max ström: 13A

Märkeffekt: 150W

Spänning: DC 12V

- Specifikationer som luftpump:

Luftflöde: 35L/min

Maxtryck: 150PSI

Märkeffekt: 120W

Max ström: 10A

Spänning: DC 12V

- Specifikationer för elektrisk slagnyckel:

Max vridmoment: 340N.M

Ingångsspänning: 12V DC

Max ström: 12A

Vikt: 2 kg

Paket innehåll:

1 x bil elektrisk domkraft

1 x elektrisk slagnyckel

1 x säkerhetshammare

1 x plastlåda

1 x 3,5 m nätsladd

1 x batteriklämma med tråd

2 x säkringar

2 x uppblåsbara huvuden

1 x sexkantnyckel

1 x uppblåsningsnål

1 x par handskar

1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

- Jackkapacitet - 5,0T/11023LB: Som domkraft kan arbetskapaciteten nå 5,0T (11023lb). Med 12V biluttag, lågspänningsstolpe, speciellt inställd för sportbilar. Utrustad med dubbla motordrivrutiner inuti, kan den arbeta självständigt och effektivt.

-Lyfthöjdsområde: 155MM-450MM: Lyfthöjden varierar från 155mm till 450mm. Det tar mindre än en minut att lyfta bilen med domkraften och byta däck snabbt. Anti-sladd korsspårdesign. Höjden kan justeras fritt.

- Enknappsmanövrering: Panelen är lätt att förstå och använda. Med en enkel knapp kan domkraften höjas och sänkas automatiskt, och tryckmätaren är bekväm att kontrollera uppblåsningstrycket.

-Multifunktionell och elektrisk slagnyckel: Den kan användas som bildomkraft, luftpump och LED-ficklampa. Därför kan olika behov tillgodoses. Elektrisk slagnyckel, max vridmoment 340N.M, lätt att byta hjul.

- Komplett tillbehörssats: inklusive bilelektrisk domkraft, elektrisk slagnyckel, säkerhetshammare, plastfodral, 3,5 m nätsladd; Mycket bärbar och lätt att använda.

Objektnr 606855096

Visningar 860

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

5 ton 12V automatisk elektrisk domkraft+ elektrisk slagnyckel,med tillbehör/låda

Pris

2 539 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

167 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?