Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Denna 12V DC automatiska verktygssats för bilreparationer är designad för nödfallsbyten och reparationer av vägkanten.

Det är värt att nämna för dess mångsidighet - bildomkraft, LED-ljus och luftpump.

Den korsförsänkta sadeln förhindrar att den glider av fordonet, och den självlåsande kraftstrukturen och säkerhetstömningsratten förhindrar att domkraften faller av utan att omedelbart lossna. Lysdioder hjälper dig att använda den i mörker.

Lägga märke till:

När du använder skiftnyckeln, fortsätt att trycka på strömbrytaren och släpp inte taget, vänta tills skiftnyckeln smäller.

Fortsätt att trycka tills svänghjulet i skiftnyckeln når en viss hastighet. Först efter centrifugering kommer det att finnas vibrationer som knackar på skruven. I allmänhet kommer skruvarna att lossna efter att ha slagits 2 eller 3 gånger.

- Jackkapacitet: 5,0T/11023LB

-Lyfthöjdsområde: 155MM-450MM

- Enknappsmanövrering

- 3 i 1 funktion

-Med 340N.M elektrisk skiftnyckel

Viktigaste egenskaper:

- Stark prestanda,
Som domkraft är arbetskapaciteten upp till 5,0T (11023lb). Med 12V biluttag, lågspänningsstolpe, sportbilsset. Inbyggda dubbelmotoriska förare, arbetar självständigt och effektivt.

- Anti-halk kors infälld ejektor,
Stark och stabil halkfri katapult, fritt justerbar höjd och starthöjd, utan ansträngning, stabiliserar också fordonet för att säkerställa din säkerhet och effektivitet.

- Enknappsmanövrering,
Panelen är lätt att förstå och använda. Med en enkel knapp kan domkraften höjas och sänkas automatiskt, och tryckmätaren är bekväm att kontrollera uppblåsningstrycket.

- multifunktionell,
Den kan också användas som bildomkraft, luftpump, LED-ficklampa och andra funktioner för att möta olika behov. En komplett uppsättning relaterade små verktyg, säkerhetshammare, handskar, BMC-förpackning, tekniskt ABS-skal.

- säkerhetsventiler,
Nödsäkerhetsventilen förhindrar att domkraften faller på grund av strömavbrott, och domkraften slutar automatiskt fungera när den når höjdgränsen.

- kompletta tillbehör,
Inklusive eluttag för bil; säkerhetshammare; plastlåda; 3,5 m nätsladd; batteriklämma med sladd; säkring; uppblåsningshuvud; sexkantnyckel; uppblåsningsnål; ett par handskar; bruksanvisning. Mycket bärbar och lätt att använda.

Produktspecifikationer:

-Som Jack Specifikationer:

Maximal kapacitet: 5,0 ton (11023 lbs)

Lyfthöjd: 6,1 tum-17,71 tum (155 mm-450 mm)

Maxström: 13A

Märkeffekt: 150W

Spänning: DC 12V

-Som luftpumpsspecifikationer:

Luftvolym: 35L/min

Maxtryck: 150PSI

Märkeffekt: 120W

Maxström: 10A

Spänning: DC 12V

- Specifikationer för elektrisk slagnyckel:

Max vridmoment: 340N.M

Ingångsspänning: 12V DC

Max ström: 12A

Vikt: 2 kg

Paketet innehåller:

1 x eljack för bil

1 x elektrisk slagnyckel

1 x säkerhetshammare

1 x plastlåda

1 x 3,5 m nätsladd

1 x batteriklämma med tråd

2 x säkringar

2 x uppblåsbara huvuden

1 x sexkantnyckel

1 x uppblåsningsnål

1 par handskar

1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

-JACKKAPACITET-5.0T/11023LB: Som domkraft kan arbetskapaciteten nå 5.0T (11023lb). Med 12V biluttag, lågspänningsstolpe, sportbilsset. Inbyggda dubbelmotoriska förare, arbetar självständigt och effektivt.

-Lyfthöjdsintervall 155MM-450MM: Lyfthöjdsintervallet är 155mm till 450mm. Bilen kan höjas på mindre än en minut med en domkraft, vilket ger ett snabbt däckbyte. Anti-sladd korsspårdesign. Justera höjden fritt.

- Enknappsmanövrering: Panelen är lätt att förstå och använda. Med en enkel knapp kan domkraften höjas och sänkas automatiskt, och tryckmätaren är bekväm att kontrollera uppblåsningstrycket.

-Multifunktionell och elektrisk skiftnyckel: Den kan användas som bildomkraft, luftpump och LED-ficklampa. Därför kan olika behov tillgodoses. Det maximala vridmomentet för den elektriska slagnyckeln är 340N.M, du kan enkelt byta hjul.

- Komplett tillbehörssats: inklusive eluttag för bil; säkerhetshammare; plastlåda; 3,5 m nätsladd; Mycket bärbar och lätt att använda.

Objektnr 577392933

Visningar 950

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

5 ton multifunktionell elektrisk bildomkraft + 340N.M elektrisk slagnyckel kit

Pris

2 395 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

167 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?