Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna 5 tons elektriska domkraft har fyra funktioner för hydraulisk domkraft, däckpump, varningslampa och LED-ljus, som kan möta dina olika behov. Den medföljande elektriska slagnyckeln tar bort skruvar för snabba däckbyten.

Bildomkraftssatsen är en oumbärlig bra hjälpreda för garage, gårdar, motorvägar och långväga resor. Idealisk för akuta däckbyten vid vägkanten.

- perfekt prestanda

-Automatisk & arbetsbesparing

-Professionell verktygslåda

- Material av hög kvalitet

Huvuddrag:

-5 ton lyftkapacitet,
Den automatiska bildomkraften har en maximal lyftkapacitet på 5 ton (11 000 lbs) och ett lyfthöjdsområde på 135 till 360 mm. Perfekt för sedaner, CRV, stadsjeepar, sedaner och mer. Före användning, parkera bilen på ett plant underlag och undvik att bilen rör sig.

- automatisk hiss,
Med en enkel kontrollpanel kan den elektriska golvuttaget höjas och sänkas automatiskt och kan nå maxvärdet inom några minuter. Domkraftens självlåsande struktur kan förhindra att bilen faller plötsligt och garantera säker drift.

- elektrisk slagnyckel,
Slagnyckeln kan enkelt och snabbt ta bort däckskruvarna, och den kan användas efter att ha anslutit 12V bilströmförsörjningen. Idealisk för akuta däckbyten vid vägkanten. Säg adjö till tråkig manuell demontering.

- multifunktionell verktygslåda,
Den röda triangelns varningsskylt utanför lådan kan användas som en varningsvägskylt vid byte av motorvägsdäck. Varje del har sin plats och passar precis i lådan. Den kompakta höljesdesignen sparar utrymme och är bekväm att bära.

- Kopparmotor och antisladdhuvud,
Den hydrauliska golvdomkraften har pålitlig prestanda och kvalitet. Den använder en ren kopparmotor med stort vridmoment, lågt ljud, hög hastighet och stabil prestanda. Domkraftsutkastaren har en halkfri design för att stabilisera fordonet.

- Specialdesign,
Det inbyggda LED-ljuset är tillräckligt starkt för att kunna användas i mörker. En kompakt verktygslåda på sidan av domkraften kan användas för att förvara andra verktyg. Du kan få ström från ditt bilbatteri genom en 12V cigarettändare eller batteriklämma. Den inbyggda däckpumpen kan snabbt pumpa upp däcken.

Produktspecifikationer:

- Specifikationer som Domkraft:

Maximal lyftvikt: 5 ton/11000 lbs

Lyftområde: 5,3-14,2"/135-360 mm

Märkeffekt: 150W

Arbetsspänning: DC 12V

Max ström: 13A

-Specifikationer som luftpump:

Maxtryck: 150 psi

Luftflöde: 35 l/min

Ström: 10A

Luftslangens längd: 0,65 m

- Slagnyckelspecifikationer:

Märkeffekt: 80W

Arbetsspänning: DC 12V

Max ström: 13A

Max vridmoment: 420 Nm

Paket innehåll:

1 x elektrisk domkraft

1 x elektrisk slagnyckel

1 x verktygslåda

2 x dubbelhuvudhylsa

1 x nätsladd för cigarettändare

1 x batteriklämma

1 x handskar

1 x set med tillbehör

Funktioner och detaljer:

-Utmärkt prestanda: Denna automatiska hydrauliska domkraft kan lyfta upp till 5 ton (11000 lbs) och har ett lyfthöjdsområde på 135 till 360 mm. Och automatiskt sluta arbeta efter att ha nått höjdgränsen. Den självlåsande dekonstruktionen av domkraften kan förhindra att bilen faller plötsligt och garantera säkerheten för fordonet och människorna. Lämplig för urbana fritidsfordon (CRV), SUV, sedan, etc.

-Automatisk och arbetsbesparande: Den enkla kontrollpanelen är lätt att använda. Den elektrohydrauliska domkraften kan lyfta bilen till maximal höjd på bara 1 minut, vilket är mer arbetsbesparande än manuella domkrafter. Medföljer elektrisk slagnyckel för att ta bort skruvar och snabba däckbyten. Du kan enkelt och snabbt reparera däck i en nödsituation utan att behöva vänta på en verkstad.

-Professionell verktygslåda: Den röda triangelns varningsskylt utanför den hydrauliska bilens domkraftslåda kan användas som en varningsvägskylt vid reparation på motorvägen. Hela lådans delar är exakt inlagda, och verktygslådan kommer inte att försvinna. Verktygslådan säkerställer snygg förvaring och är portabel nog att ha i bilen eller garaget för din bekvämlighet.

- Högkvalitativt material: Kopparmotordrift för att säkerställa god transmissionsprestanda: Förstorad och solid bottenplatta, stor kontaktyta, mer enhetlig kraft. Domkraftshuvudet har en halkfri design: de korsformade spåren plus de utskjutande partiklarna på ytan ökar friktionen. Produkten antar en helt sluten struktur, som är helt vattentät och oljefri, vilket garanterar säkerhet under användning.

-Enastående detaljer: det inbyggda LED-ljuset kan fungera på natten utan några andra belysningsverktyg. Den kompakta verktygslådan på sidan av flygkroppen kan lagra tillbehör som ventiler, säkringar och sexkantsnycklar. En dubbelriktad strömförsörjning (batteriklämma eller bilcigarettändare med 12V DC-uttag) gör att ström kan dras från bilbatteriet. Fyll snabbt på däcken och få jobbet gjort med den inbyggda däckpumpen.

Objektnr 606580891

Visningar 665

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

5 ton multifunktionell elektrisk bildomkraftsats med slagnyckel och verktygslåda

Pris

2 695 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

167 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?