Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

50L/h krämcentrifugalseparator, 10500RPM separationshastighet, livsmedelsklassat rostfritt stål, justerbart krämförhållande.

Denna elektriska gräddseparator kan producera upp till 50L skummjölk per timme. Den använder en 30W lågbrusmotor för att ge en separationshastighet på 10500 RPM. Den är gjord av livsmedelsklassat rostfritt stål och gjutjärn, stabil och hållbar. Drift och rengöring är också enkel. Perfekt för hem och kommersiellt bruk.

-Hög verkningsgrad

-Kraftfull centrifugalhastighet

-Materiel av livsmedelskvalitet

-Lätt att installera och använda

Huvuddrag:

-4 timmars kontinuerligt arbete,
Vår gräddavskiljare kan köras kontinuerligt i 4 timmar och producera 50L/12,5 Gal mjölk per timme. Mjölkskålen på 5 liter är perfekt för att separera stora mängder obehandlad mjölk på en gång. Förhållandet mellan grädde och skummjölk är justerbart mellan 1:4-1:10 för att möta dina olika behov.

- Kraftfull separationshastighet,
Denna centrifugalkrämseparator är utrustad med en 30W motor, vilket ger dig en effektiv och låg ljudnivå. Den höga rotationshastigheten på 10500 RPM gör fetthalten i skummjölk mindre än 0,03 %.

- Material av hög kvalitet,
Alla delar i kontakt med livsmedel är gjorda av rostfritt stål av livsmedelskvalitet 304. Säker, hälsosam att använda och lätt att rengöra. Basen av gjutjärnsstål säkerställer hållbarheten och stabiliteten hos denna separator. Den robusta konstruktionen gör att den tål påfrestningarna vid konstant användning.

- Kompletta komponenter,
Komponenter inkluderar motor, trumma, munstyckshållare, tratt, skumspene och nippel, flottör, avskiljarskål och brytare för mjölkbehållare. Följ instruktionerna så blir maskinen enkel att installera.

-lätt att använda,
Häll mjölken i mjölkskålen, sätt på maskinen och justera mjölkbehållarens strömbrytare till rätt plats. Sedan kan du få grädde och lättmjölk från utloppen.

-Flera användningsområden,
Gräddskimmern används ofta i mjölkgårdar, mejeributiker och hushåll. Vi kan förse dig med grädde och olika typer av skummjölk, såsom färsk mjölk, getmjölk, kamelmjölk etc.

Produktspecifikationer:

Material: 304 rostfritt stål + gjutjärnsstål

Maximal mjölkproduktion: 50L/h

Trumhastighet: 10500 RPM

Mjölkskålens kapacitet: 1,25 gallons/5 liter

Skålens diameter: 9,8 tum/25 cm

Antal skivor i trumman: 15

Effekt: 30W

Produktmått: 19,3 x 9,1 x 12,6 tum/49 x 23 x 32 cm

Vikt: 16,5 lbs/7,5 kg

Paket innehåll:

1 x Milk Cream Centrifugal Separator

1 x boj

1x tätningsring

1 x gräddskrapa

1 x skiftnyckel

Funktioner och detaljer:

-Hög effekt: Vår mjölkavskiljarmaskin har hög effekt. Den kan arbeta kontinuerligt i 4 timmar och separera 50L/12,5 Gal mjölk per timme, jämfört med andra produkter som bara kan fungera i en halvtimme. Mjölkskålen rymmer 5L obehandlad mjölk för att möta dina kommersiella behov. Förhållandet mellan skummjölk kan justeras från 1:4 till 1:10. Du kan ändra proportionerna med rullen (vrid medurs för kräm, moturs för kraftig kräm). Monteringsverktyg medföljer.

- Stark centrifugalhastighet: Denna mjölkseparator använder centrifugalkraft för att separera mjölk i grädde och skummjölk. Den höga hastigheten på 10 500 rpm ger effektivitet och möjliggör mer fullständig separering av grädde, och fetthalten i skummjölk kan vara mindre än 0,03 %. Samtidigt går den energibesparande 30W motorn tyst.

-Livsmedelsklassat material: Alla delar i kontakt med mat är gjorda av 304 livsmedelsklassat rostfritt stål, som är rostfritt och lätt att rengöra, och som kan hålla i många år av hårt arbete och ser vackert ut. Kärnklyvningsanordningen är gjord av högkvalitativ koppar och den röda basen är gjord av gjutjärn, som är stabilt och robust vid användning.

-Lätt att installera och använda: Lättlästa splitterinstruktioner underlättar snabb montering. Krämseparatorn fungerar med bara en knapp. Samtidigt kommer maskinen bara att börja gå när mjölkboxens omkopplare är i rätt läge. Våra produkter inkluderar motorer, rullar, munstyckshållare, trattar, skumspennar och nipplar, flottörer, separatorskålar, brytare för mjölktankar. Du får också ett unikt tillbehör: en krämspatel för att snabbt få ut grädde ur munnen.

-Bred applikation: Krämseparatorn levereras med AC-adapter, lämplig för bred spänning på 100V-240V. Det finns i Europa. Denna effektiva, lättanvända skummare är ett utmärkt val för gårdar och hushåll att separera och producera en mängd olika skummjölk och grädde för att möta dina många behov.

Objektnr 631414400

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

10500RPM 50L/H elektrisk mjölkkräm centrifugalseparator med 5L mjölkskål

Pris

2 495 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

171 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?