Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Är du redo för lite isbitsförfriskning? Denna bärbara ismaskin producerar 26 pund is var 24:e timme (testad vid 70 grader Fahrenheit och 59 grader Fahrenheit inloppsvattentemperatur) och har 9 kuber redo på 7 minuter. Den har en kapacitet på 1,3 pund, vilket gör den lätt att ta med till fester och picknickar. Njut av ren is när som helst!

Huvuddrag:

- Bärbar dragring för enkel utdragning. Den uppgraderade värmeisoleringstekniken kan effektivt isolera extern värme och hålla isen från att smälta under lång tid.

-Du kan välja storleken på isbitar efter dina behov för att slutföra din DIY-isdryck.

-Manöverpanelen lyser under olika omständigheter för att indikera status.

-Uppgradera högkvalitativ kompressor för att lösa frost- och bullerproblem.

Produktspecifikationer:

Istyp: kulis

Istillverkningskapacitet: 26 lbs/dag

Islagringskapacitet: 1,3 lbs

Effekt: 150W

Vatteninloppsläge: manuell vattenpåfyllning

Ljud: < 45 dbA

Huvudmaterial: PP-skal och innerfoder

Produktvikt: 6,07 kg

Produktstorlek: 303 x 249 x 282 mm

Paket innehåll:

1 x bärbar ismaskin

1 x isskeda

1 x iskorg

Funktioner och detaljer:

-Bärbar och snabb istillverkning: Denna bärbara ismaskin gör 9 kulformade isbitar på bara 7 minuter. Den har en kapacitet på 1,3 pund och kan producera 26 pund is på 24 timmar, vilket ger dig en konstant tillförsel av is.

- Hög effektivitet och lågt ljud: Den stationära ismaskinen använder en högkvalitativ kompressor, som endast använder 105W effekt, med hög isproduktionseffektivitet och lågt ljud. Faktum är att den producerar mindre än 45 dbA.

-Utmärkt skydd: Denna ismaskin har en självrengörande funktion, så du behöver inte rengöra den manuellt. Denna funktion tillåter 8 minuters spolning för att ta bort all smuts i behållaren. Tillverkad av PP-material, BPA-fri och livsmedelscertifierad.

-Håll kylan inne: Den bärbara ismaskinen har ett 2,5 mm skumlager och tre skikt av isolering för att hålla isbitar i över 8 timmar i händelse av ett strömavbrott.

Objektnr 632883873

Visningar 141

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

26lbs/dag 150W bärbar ismaskin med 1,3lbs lagringskapacitet, justerbar isstorlek

Pris

1 895 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?