Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Detta är en 10L högeffektiv ultraljudsrengörare för dagligt eller professionellt rengöringsarbete. Den avger 40KHZ ultraljudsvågor för att på djupet rengöra smuts på ytan, långa hål, luckor och skydd från värdesaker.

Produkten har värme- och timerfunktioner, och med hjälp av endast kranvatten och några få lösningar om det behövs, kan dina grejer rengöras noggrant på några minuter. Kommer inte att repa, perfekt för företag, kommersiellt eller hemmabruk.

- Garanterat material av hög kvalitet

-Värme och arbetsjustering

-Fantastiska rengöringsfunktioner

-Humaniserad design

Huvuddrag:

- Högkvalitativt rostfritt stål,
Den 304 rostfria tanken är mer resistent mot alkalilösningar och organiska/oorganiska syror än vanliga SUS200-produkter. Kåpan i 201 rostfritt stål är gjord av flera processer för att säkerställa inget läckage, värmebeständighet och rostbeständighet.

- Kraftfull 40KHz frekvens,
Industriell givare producerar mer kavitation än 28KHz-produkter. Bra på att rengöra föremål med komplexa former, hål och lång tid. Dessutom är bruset den producerar mycket lägre än ultraljudsvågor vid nästan 20KHz.

-Stor 10L vattentank och korg,
Tankkapacitet: 10L stort korgmaterial: rostfritt stål utrustad med en sfärisk smyckesrengöringskorg, använd kranvatten för allmän rengöring. (Eftersom botten av ultraljudsrengöringsmaskinen är en krökt yta, blir den faktiska volymen mindre.)

-Justerbar värme och arbetstid,
Faktisk 240W rengöringsarbetstid (0-30 minuter justerbar vätska kan också värmas upp till 20-80°C (justerbar). Mikrochipsstyrd maskin med 2 mekaniska vred för justeringsfunktioner. När du är klar får du en helt ny värdefull vara. (Varm påminnelse: Eftersom värmeplattan är i botten finns det en viss skillnad mellan temperaturen som visas på panelen och vattenytan, men det påverkar inte användningen av produkten)

-Utsökta och bekväma detaljer,
Det finns handtag på båda sidor för enkel förflyttning. Topplocket är till för att förhindra värmeförlust och minska buller. Den högra avloppsanslutningen har en ventil för att styra vattnets utloppshastighet. 4 nedre gummifötter ger stabilitet.

-Multifunktionella städområden,
Lämplig för användning inom en mängd olika områden - smycken: örhängen, halsband, glasögon: solglasögon, optiska linser, tandvård: rakblad, proteser, tatueringspistoler: gafflar, knivar, ventiler, etc.

Produktspecifikationer:

Ingång: 220V

Material: Rostfritt stål

Ultraljudsfrekvens: 40KHZ

Vattentankens kapacitet: 10L

Arbetstid: 0-30 minuter

Rengöringseffekt: 240W

Värmefunktion: 400W (effekt uppvärmningstemperatur 20-80°C);

Vattentankens mått (L*B*H): 11,8 tum x 9,4 tum x 5,9 tum/30 x 24 x 15 cm

Produktmått (längd*bredd*höjd): 12,8 tum x 10,4 tum x 11 tum/32,5 x 26,5 x 28 cm

Produktvikt: 17,3 lbs/7,85 kg

Paket innehåll:

1 X Ultraljudsrengöring

1 X Städkorg

1 X Smycken Rengöring Ball

1 X vattenrör

1 X rostfritt stålkåpa

1X strömförsörjning

1X användarmanual

Funktioner och detaljer:

- Högkvalitativa material: Ultraljudseffekt: 240W Frekvens: 400W uppvärmningseffekt: 304 rostfri ståltank, resistent mot korrosion av olika lösningar. Antirost, längre livslängd. Bra produkt för att rengöra dina grejer och ta det hårda arbetet ur det.

-Uppvärmning och funktion: Stöder justerbar uppvärmningstemperatur (20-80°C) och arbetstid (0-30 minuter). Värme kan hjälpa till att minska bindningsstyrkan hos oljor och vaxer till vissa ämnen, vilket sparar tid och arbete.

-Fantastisk rengöring: Förbättrad 40KHz ultraljudseffekt, perfekt för att ta bort olja, vax, fläckar från hål, ytor, sprickor och mer. Den stora 10L-tanken rymmer fler föremål på en gång och är tyst när den används. Avbryt aldrig ditt andra arbete.

-Användarvänlig design: Denna ultraljudsrengörare för skrivbordet är designad för bättre kundanvändning: bärbart handtag, värmeavledning, halkfria gummifötter, lock och knoppar för att justera funktioner.

-Praktisk tillämpning: Godkänd CE, FCC, RoHs tester. Idealisk för laboratorie-, livsmedels-, biologisk-, läkemedels-, jordbruks- eller rengöringsindustrier för dagliga nödvändigheter.

Objektnr 630993727

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

10L 40KHz bärbar ultrajudsrengörare med värmare, fantastisk rengöringsförmåga

Pris

2 459 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?