Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Denna manuella kvarn är designad för kallvalsning och producerar tunnare plåt och tråd, överför textur till din metall och jämnar tjockleken.

Med sin justerbara presstjocklek, reducerade utväxlingsförhållande och användbara tillbehör är detta verktyg idealiskt för juvelerare och hantverkare.

-Tre-i-ett valsverk

-Justerbar presstjocklek

-Tåligt gjutjärn och stål

- Premiumdetaljer och tillbehör

Huvuddrag:

- multifunktionell valskvarn,
Tre former av rullslitsar, halvcirkulära, kvadratiska och slätkantade, arrangerade i minskande storlekar för att möjliggöra en gradvis minskning av föremålets diameter. Så du kan bearbeta profiler av olika tjocklekar enligt dina krav.

- justerbart rullningsavstånd,
T-stången på toppen av det rullande smycket öppnar, stänger och justerar avståndet på scrollhjulet effektivt. När du stänger trumman hela vägen ska du mäta "true" utan några synliga luckor.

- stålrullar av järnram,
Den manuella kvarnen är gjord av gjutjärn och kromstål, vilket har fördelarna med hög hårdhet och motståndskraft mot deformation. Den blå belagda utsidan förhindrar att verktyget rostar, vilket förbättrar dess prestanda.

-ABS-handtag och monteringshål,
Smidd handtag med ABS-vev är bekväm att hålla i. Och använd de förborrade monteringshålen för att enkelt installera valsverket på arbetsbänken för mer stabil drift.

- komplett tillbehörssats,
Det finns en uppsättning användarvänliga tillbehör. Plastöglor för enkel förvaring. Om det finns repor på arbetsstyckets yta kan silvertorkduk och silvertorkstång användas på plats utan sekundär bearbetning.

-Brett utbud av applikationer,
Valsverk är lämpliga för att pressa guld- och silverklumpar till enhetliga ark. Används i stor utsträckning i smyckesbutik, smyckeverkstad, DIY, personligt bruk.

Produktspecifikationer:

Modell: Single Groove Rolling Mill

Utväxlingsförhållande: 1:2,5

Per kvadrat: 0,04"/1mm; 0,06"/1,5mm; 0,08"/2mm; 0,12"/3mm; 0,16"/4mm; 0,2"/5mm; 0,24"/6mm

Press glansigt papper: 3 tum/76 mm

Med halvcirkel: 0,08" / 2 mm; 0,1" / 2,5 mm; 0,12" / 3 mm; 0,14" / 3,5 mm; 0,18" / 4,5 mm; 0,2" / 5 mm; 0,3" / 7,5 mm; ; 0,4 tum/10 mm

Min presstjocklek: 0,001" / 0,03 mm

maximal. Presstjocklek: 0,26"/6,5 mm

Material: gjutjärn och kromstål

Rullstorlek: 2,1" x 4,5" / 53 x 113 mm

Produktstorlek: 13,4" x 13" x 13,4" / 34 x 33 x 34 cm

Vikt: 39,7 lbs/18 kg

Paket innehåll:

1 x kombinerad kvarn

1 x Silver polerduk

1 x Smycken Silver Rod

1 x Onyx kniv

1 x Plastringrem

Funktioner och detaljer:

-Tre-i-ett valsverk: Valsverket med tre-i-ett-prestanda kan pressa guld och silver till ark, rutor och halvcirklar av olika storlekar. Dess rullar är också lätta att byta ut för att möta dina olika krav, det är en måste-ha-maskin för smyckebearbetning.

-Justerbar trycktjocklek: Avståndet mellan rullarna kan justeras exakt från 0,1 mm till 7 mm med hjälp av en T-stång. Med ett reduktionsförhållande på 1:2,5 gör trumman ett helt varv för varje två och ett halvt varv på handtaget, vilket minskar den ansträngning som krävs för att driva trådtillhållarkvarnen.

-HÅLLBAR GJUTJÄRN OCH STÅL: Detta smyckesvalsverk har en ram av gjutjärn och smidda rullar i kromstål, hållbara och hållbara för lång livslängd. Den blå pulverbeläggningen på ytan ger bra slitstyrka och korrosionsbeständighet, vilket gör att enheten fungerar stabilt.

- PREMIUM DETALJER OCH TILLBEHÖR: Ergonomiskt utformat handtag och monteringshål gör driften mer enkel. Dessutom ingår en komplett uppsättning tillbehör. Silverdukar, silverstänger och onyxknivar hjälper dig att rengöra och polera bearbetad metall på några sekunder.

- Flera användningsscenarier: Designad för kallvalsning av metaller, detta manuella valsverk producerar tunnare plåt och tråd, vilket överför textur till din metall. Den är idealisk för juvelerare och hantverkare som skapar hantverk.

Objektnr 569252707

Visningar 2 274

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

76 mm mångsidig enkelspår manuell valskvarn med justerbart valsavstånd

Pris

2 969 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

172 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?