Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna hydrauliska rörbockare kan användas inom bygg-, petroleum-, gruv- och varvsindustrin. Med denna tubbockare kan du böja rör av alla material upp till 90 grader säkert och snabbt.

- bra böjningseffekt

- Duktil järnform

- Justerbar rörstorlek

-Ergonomisk design

Huvuddrag:

- Starka grader av böjning,
Om du vill böja röret enkelt, prova denna tubbockare, det kan hjälpa dig att böja röret till 90 graders vinkel, spara tid och ansträngning.

- Duktila järnformar,
Jämfört med vanligt grått gjutjärn är formen på produkten gjord av segjärn, som har högre hållfasthet och bättre seghet och plasticitet.

- kontrollerbara tonhöjdskolumner,
Rörbockaren är utrustad med två kontrollerbara stigningspelare, som kan möta den böjningsvinkel du behöver och ge dig bekvämlighet.

- väldesignad struktur,
Gummihandtaget säkerställer smidig drift utan att falla av. Remskivor och fästen gör att du enkelt kan flytta maskinen.

-Hydrauliskt system,
Maskinen är utrustad med ett hydraulsystem med en hydraulisk effekt på 10 ton, vilket kan hjälpa dig att genomföra bockningsarbetet effektivt och bekvämt.

-används i stor utsträckning,
Du kan använda denna rörbockare för att böja många rör som mässing, aluminium, stål med mera. Den är också lämplig för byggarbetsplatser, rörledningsarbeten, sjöfart.

Produktspecifikationer:

Effekt: 10 ton

Slag: 170 mm/7 tum

Ytterdiameter: 13 mm-34 mm/0,5-1,3 tum

Formkonfiguration: 1/4 tum, 5/16 tum, 3/8 tum, 1/2 tum, 3/4 tum

Rörtjocklek: 2-5 mm/0,07"-0,19"

Vikt: 23 kg/50,7 lbs

Storlek: 49*24.5*14.5cm/19.2in*9.6in*5.7in

Paket innehåll:

1 x komplett sats med rörbockningsmaskin

1 x skiftnyckel

1 x handskar

1 x engelsk manual

Funktioner och detaljer:

- Bra böjningseffekt: Rörbockaren kan böja rör med en tjocklek på 0,07 -0,19 tum i 90-graders vinklar, vilket kan hjälpa dig att spara energi och tid, minska arbetsbelastningen och förbättra arbetseffektiviteten.

- Segjärnsform: Formen är gjord av segjärn, som har högre hållfasthet, bättre seghet och plasticitet än vanligt grått gjutjärn.

-Justerbar rörstorlek: Det finns sex olika storlekar modeller, lämpliga för olika storlekar rör, 1/4 tum, 5/16 tum, 3/8 tum, 1/2 tum, 3/4 tum, för att passa dig olika behov.

-Ergonomisk design: Handtaget är utrustat med ett halkfritt gummigrepp för att öka friktionen och undvika att falla under drift. Den kommer också med avtagbara lagerkonsoler och remskivor. Du kan bära den var som helst utan några problem.

-BRED ANVÄNDNING: Denna kopparrörbockare är lämplig för olika material, koppar, mässing, aluminium och stål, används även på byggarbetsplatser, VVS-arbeten, frakt etc.

Objektnr 606491645

Visningar 1 477

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

13-34 mm 10 tons allt-i-ett manuell hydraulisk rörbockare med 6 stanssatser

Pris

2 395 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

171 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?