Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Vi presenterar denna vakuumförseglare som kommer att bli din ultimata köksföljeslagare och hålla din mat fräschare längre. Den har ett speciellt kylsystem som möjliggör kontinuerlig och upprepad användning utan överhettning.

Funktioner och detaljer:

-Seal fresh: Vår kraftfulla vakuumförseglare är designad med en kraftfull vakuumpump som ger 80 Kpa maximal sugkraft och en 0,12 tum/2,5 mm bred tätningsremsa för att säkerställa att förpackningen är lufttät. Håll maten fräsch lätt. Säg adjö till matsvinn, hej matsvinn. Läckra, hälsosamma måltider varje dag.

- REDO FÖR ALLT: Med förmågan att vakuumförsegla torr och fuktig mat, marinera med hjälp av externa slangar och anslutningar, och välja förseglingstid och vakuumstyrka, är den här maskinen perfekt för alla dina matförvaringsbehov. Om du föredrar ett praktiskt tillvägagångssätt, erbjuder den också manuella kontroller och endast förseglingsalternativ.

-Mindre väntan: Med sin kraftfulla motor och övre värmetrådsdesign ger den snabb och effektiv värmeavledning. Plus, med den extra säkerhetsåtgärden för överhettningsskydd, kan du ha sinnesfrid när du använder den. Inga fler bekymmer om brännskador eller skållningar - tätar enkelt och säkert varje gång.

- Designad just för dig: Du behöver inte göra saker svåra. Det är dags för ett bekvämare sätt att lagra och försegla mat. Vår matvakuumförseglare har inbyggd förvaring av påsrullar och skärare för enkel organisation, medan ett genomskinligt fönster låter dig hålla ett öga på påsen. Den har även en förvaringsbox på nedre för enkel förvaring av kablar.

-Allt du behöver: Vi förser dig inte bara med en vakuumförseglare, vi förser dig med allt du behöver för att komma igång direkt. Du kommer också att få en 7,9-tums x 9,8-fots vakuumpåsrulle, en 11,8-tums x 9,8-fots vakuumpåsrulle, extern slang med kopplingar, extra skumpackningar och en användarmanual. Det betyder att du enkelt kan försegla en mängd olika påsar och bevara alla dina favoriträtter.

Produktspecifikationer:

Effekt: 130W

Tätningsbredd: 2,5 mm/0,12 tum

Förseglingslängd: 30 cm/11,8 tum

Vakuumsug: 80 Kpa

Produktmått: 40 x 19 x 9 cm

Produktvikt: 2,08 kg

Paket innehåll:

1 x 80Kpa 130W automatisk/manuell vakuumförseglingsmaskin

1 x extra skumpackning

1 x extern slang och gränssnitt

1 x 11,8 tum * 9,8 fot vakuumpåsrulle

1 x 7,9 tum * 9,8 fot vakuumpåsrulle

Objektnr 632698398

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

80Kpa 130W automatisk/manuell vakuumförseglingsmaskin för torr/våt förvaring

Pris

1 259 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

173 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?