Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna manuella oljepress är designad för att utvinna olja från råvaror, vilket gör att du kan njuta av naturliga och näringsrika oljor och leva ett hälsosamt liv. Till skillnad från elektriska oljepressar låter oljepressen dig göra läcker olja med dina egna händer.

-Material av livsmedelskvalitet

-Manuell operation

-Lätt att montera och rengöra

- Säker design

-Brett utbud av applikationer

Huvuddrag:

-304 rostfritt stål,
Vår mutter- och fröoljepress har en konstruktion av 304 rostfritt stål för hög hållbarhet och hållbarhet. Livsmedelsklassat material är inte skadligt för din hälsa. Rengöring går också enkelt med vår rena borste.

- Bekväm handvev,
Handveven är noggrant utformad för att vara halkfri och bekväm att hålla i. Enkel hantering sparar din energi och låter dig njuta av den manuella processen. Oljan flyter smidigt in i flaskan när du använder den.

-Skrivbordsklämma design,
Vår handpressoljepress kan enkelt justeras med bordsklämmans design för att passa de flesta bord och brädor. Klämmor skyddar ytan och förhindrar att maskinen glider vid tungt arbete.

- Enkel installation,
Du får en komplett oljepresssats i rostfritt stål som enkelt kan monteras. En flaska olja och en flaska alkohol ingår. Du kan ersätta dem med vanliga hushållsflaskor.

- säkerställ din säkerhet,
För att hålla dina alkoholflaskor på plats medan du arbetar har vi designat en halvcirkelformad baffel för att hjälpa dig. Din säkerhet är alltid vår främsta oro. Följ bruksanvisningen som ingår i paketet.

- flera användningsområden,
Vår oljepress i rostfritt stål producerar olja som kan användas i matlagning eller som fuktkräm för kroppen. Olja kan utvinnas från jordnötter, solrosfrön, tefrön, sesamfrön, valnötter, kokosnötter, linfrön, etc.

Produktspecifikationer:

Material: 304 rostfritt stål

Driftstyp: manuell

Trattdiameter: 11 cm/4,3 tum

Paket innehåll:

1 x manuell oljepress

1 x oljeflaska

1 x bränsleflaska

1 x rengöringsborste

Objektnr 632074682

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

manuell oljepress, livsmedelsklassat material, arbetsbesparande drift

Pris

1 659 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

172 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?