Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:En Warhammer 40 000-roman

En dekorerad löjtnant av ultramarinerna känner igen tecknen på en förestående tyranidattack och inleder en desperat motoffensiv för att rädda Regium, en stolt imperialistisk värld.

LÄS DET FÖR

Imperium kämpar för sin existens mot ett hot som inte liknar något annat i galaxen – en tyranidinvasion vars storlek dvärgar någon som ännu upplevts.

BERÄTTELSEN

"Drömmen... det är ett tecken... om slutet."

Fästningsvärlden Regium har en stolt historia – i årtusenden har den bestått när andra fallit till fördärv och fördömelse, trots att de har stått i försvar för Imperium of Man. Men nu är det skakat. Parasitiska plågor frodas och Regiums medborgare hemsöks av drömmar om fruktansvärda monster som festar i deras kött och märg.

Löjtnant Castamon från Ultramarinerna känner alltför väl igen dessa tecken på en förestående Tyranid-invasion. Den stridshärdade veteranen samlar sina krigare och startar en slagstyrka för att slakta xenos i det yttre systemet innan de når Regium. Men eftersom denna nya ranka av Hive Fleet Leviathan visar sig oförutsägbar och dödlig, måste Castamon och det första kompaniet utnyttja all sin skicklighet, kraft och iver, eller möta total förintelse.

Skrivet av Darius Hinks.
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633255982

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Leviathan skriven av Darius Hinks (Paperback)

Pris

119 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?