Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:En Gotrek Gurnisson-roman

Gotrek Gurnisson, sista överlevande från den som var världen, söker själv den odöde kungen mitt i Shyishs dystra undervärldar. Omgiven av det förflutnas spöken, kan Gotrek nå sitt mål, eller kommer hans själ att förverkas?

LÄS DET FÖR
Det är Gotreks första fullängdsroman i Mortal Realms, och den ställer honom mot alla fasor i Dödsriket, när han söker den allsmäktige Nagash!

BERÄTTELSEN
I den dystra, hemsökta undervärlden av Shyish söker en hämndlysten dräpare den undeaths Herre. Gotrek Gurnisson återvänder, hans eder ligger nu i aska vid sidan av världen-som-var, hans raseri oförminskad. Märkt med Master Rune of Grimnir, guden som förrådde honom, och sällskap av Maleneth Witchblade, en före detta dotter till Khaine som blev agent för Azyrorden, har jakten tagit dem långt och brett genom Dödsriket. Kommer Gotrek att hitta en väg till den odöde kungen eller kommer underjordarna att göra anspråk på honom som sin egen?

Skrivet av Darius Hinks
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 625770950

Visningar 117

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Ghoulslayer Paperback Warhammer 40 000

Pris

99 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?