Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:A Warhammer Age of Sigmar-roman

Heldanarr Fall vill bara lämnas i fred i Aqshy, men Sigmars glittrande gyllene krigare låter honom inte vara. Så han slår tillbaka – och drar nytta av en mer ursprunglig kraft.

LÄS DET FÖR

Det är en Mortal Realms-berättelse med en twist – en dygdig man ger efter för mörkrets väg och för ett krig mot Sigmar själv.

BERÄTTELSEN

Heldanarr Fall drömmer om en värld utan gudar.

När azyriterna steg ner till den brinnande dalen – ett kungarike uthugget från den aqshianska öknen – förde de med sig arrogans och grymhet med sina rikedomar och en gud som verkade blind för allt. Trots upprörande förluster höll Held sig fast vid sitt folks vägar och skapade en ny tillvaro utan en enda bön till den bepansrade gudomen Sigmar.

Nu är allt Held vill ha ensamhet. Men efter att ha räddat en sigmaritisk prästinna från våldsam död, kommer hennes problem ikapp dem och förstör den sista av hans frid. Först nedbruten, sedan rasande inleder han ett brutalt hämndkrig mot Sigmars tillbedjare och hamnar snart i en stöt mot Stormcast Eternals, ledda av den listiga strategen Ildrid Stormsworn.

Ensam kan han inte hoppas på att vinna, men överlämnande skulle innebära att acceptera barmhärtigheten från en gud han föraktar. För att besegra Stormcasts och hämnas sitt öde måste Held omfamna äldre, mörkare krafter som riskerar själva friheten som han kämpar för. Men när Sigmars härskare är tyranner och Chaos Champions visar sig värdiga, vilken väg är den mest rättfärdiga? Och när han väl gör sitt val, vem blir Heldanarr Fall?

Skrivet av Noah Van Nguyen.
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633256110

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Godeaters Son Skrivet av Noah Van Nguyen.(Paperback)

Pris

119 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 023 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?