Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:En Chaos Space Marines Omnibus

Efter de fanatiska bedrifterna av First Acolyte Marduk och den 34:e värden, samlar den här omnibusutgåvan alla tre romanerna från Word Bearers-serien och ytterligare en novell.

LÄS DET FÖR
Fördjupa dig i ordbärarnas demondyrkande mani när de slåss mot den falske kejsarens styrkor och se deras perspektiv på imperiet när de försöker riva det.

BERÄTTELSEN
Ordbärarna är bland de mest fruktade och utskällda av alla Chaos Space Marines. Hårda krigare med en fanatisk religiös iver flammar de över galaxen i sina mörka gudars tjänst. Världar kommer att brinna och hela civilisationer kommer att falla inför XVII Legionens raseri. Under det 41:a millenniets mörka dagar leder First Acolyte Marduk sitt fanatiska krigsband, den 34:e värd, i tjänst för de ruinösa makterna, med bara ett enda mål – att riva ner Imperium of Man.

INNEHÅLL
Plåga
Mörk apostel
Mörk lärjunge
Dark Creed

Skrivet av Anthony Reynolds.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 615168218

Visningar 260

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Word Bearers the Omnibus (Paperback) en Warhammer OMnibus av Anthony Reynolds

Pris

175 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 023 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?