Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Det finns några troll som trivs med idén om en orättvis kamp – som lever i skuggorna och väntar på att slå till utan att bli märkta. Dessa Prowlers används ofta av blivande Goblin Kings för att ingjuta rädsla och lojalitet, och för att slå sönder alla meningsskiljaktigheter inom Goblin-leden. Goblin Prowlers, även om de är skickligare än sina låga släktingar, är mest dödliga när de kan överträffa och hörn sina avsedda offer.

Goblin Prowlers utmärker sig i att mobba sina motståndare. De kan fälla till och med mäktiga krigare med hjälp av siffror och underhandstaktik, och fånga dem för att landa en uppsjö av lömska attacker. Skulle detta misslyckas är deras pålitliga tvåhandsyxor mer än en match för de flesta.

Satsen innehåller två uppsättningar av 3 metall Goblin Prowler miniatyrer, levereras med en 6x Citadel 25 mm runda slotta baser. Regler för dessa miniatyrer finns i tillägget Armies of the Lord of the Rings™.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 591161587

Visningar 756

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Moria Goblin Prowlers Middle Earth Strategy Battle Game Lord of the Rings

Pris

249 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 994 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?