Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Thorin Oakenshield är en dvärg av ädel börd, son till kungar och arvtagare till Erebors skatter. Om han ska leda sina släktingar säkert till The Lonely Mountain och återta den oöverskådliga rikedom som finns där, kommer han att behöva varje uns av hans avsevärda list och skicklighet för att triumfera.

Thorin's Company är en anmärkningsvärt detaljerad samling av dvärgar – Thorin Oakenshield, Dvärgen Balin, Dvärgen Dori, Dvärgen Oin, Dvärgen Gloin, Dvärgen Nori, Dvärgen Ori, Dvärgen Kili, Dvärgen Fili, Dvärgen Dwalin, Bombur dvärgen, dvärgen Bofur och dvärgen Bifur. Varje modell bär ett unikt vapen - Thorin Oakenshield viftar med ett svärd medan för den runda Bombur the Dwarf kommer en slev och en köttklyver att göra jobbet bra.

Bilbo Baggins är en miniatyr av utsökta detaljer, och han kommer med två varianter av armar – med den ena griper han Sting och med den andra varianten håller han sin gångstav. Den praktfulle Gandalf den grå poseras sträckande sig framåt, lutad mot sin stav och bär en lång mantel, en halsduk och svärd – och inte att förglömma sin ikoniska spetsiga hatt.

Detta kit kommer i 28 plastkomponenter och inkluderar 15 25 mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 563607580

Visningar 767

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Thorin Oakenshield & Company Middle Earth Strategy Battle Game Lord of the Rings

Pris

385 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 993 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?