Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

Gå med i leden av den fallna Istari Saruman, en av de mäktigaste trollkarlarna i Middle-earth™, när han personligen leder Isengard Battlehost av Uruk-hai Scouts och Uruk-hai Warriors, följt av sin trogna minion, Gríma Wormtongue.

Denna stridsstyrka innehåller 48 miniatyrer av Citadel i plast för användning i Middle-earth™ Strategy Battle Game och är ett perfekt sätt för befintliga spelare att stärka sina styrkor, eller för nya samlare att komma in i spelet.

Tillgänglig gratis tillsammans med denna Battlehost är en Quickstart Rules Guide PDF med förenklade kärnregler och scenarier, tillsammans med en Quickstart Booklet PDF med miniatyrprofilerna för att hjälpa dig att börja spela så enkelt som möjligt.

Innehåller:

1x Saruman™ monterad
1x Saruman™ till fots
1x Gríma Wormtongue™
1x Palantír™ på en sockel
24x Uruk-hai™ Scouts
20x Uruk-hai™ Warriors

Detta set innehåller 48 plastminiatyrer som kommer med alla nödvändiga baser. Miniatyrer levereras omonterade och omålade – vi rekommenderar Citadel Plastic Glue och Citadel Color färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 559476659

Visningar 1 367

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Isengard Battlehost Middle Earth Strategy Battle Game Lord of the Rings

Pris

619 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 993 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?