Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Uppburen på mjuka och tysta vingar jagar mängden av stora örnar långt och brett i dalarna runt Dimmiga bergen.

Dessa Great Eagles är imponerande tillägg för alla samlingar. Med vingarna utbredda, en av dem något längre bak än den andra, är deras klor utsträckta framför dem, poserade som om de sveper ner på någon stackars intet ont anande individ. De är täckta av anmärkningsvärt detaljerade fjädrar och har bestämda, ädla uttryck.

Detta kit innehåller 16 komponenter, 2 stora flygande baser och kulhylsor för att göra 2 Great Eagles.

Denna sats levereras omålad och kräver montering - vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Paints.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 563606671

Visningar 706

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Great Eagles Middle Earth Strategy Battle Game Lord of the Rings

Pris

329 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 019 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?