Beskrivning

1. "Kingsman: The Golden Circle": Uppföljaren till den banbrytande spionkomedin tar action och humor till nya höjder. Med stjärnor som Taron Egerton och Colin Firth i spetsen, bjuder denna film på spektakulära stunts, sofistikerade gadgets och en fängslande berättelse som håller dig på kanten av din stol.

2. "Valley of the Wolves: Iraq": Ett intensivt och kontroversiellt krigsdrama som utforskar de mänskliga kostnaderna av konflikt. Denna film erbjuder en rå och ofiltrerad skildring av kriget i Irak, och är ett måste för dem som söker en djup och tankeväckande filmupplevelse.

3. "Paparazzi": En spännande thriller om kändisskapets mörka sidor. Följ den rafflande berättelsen om en Hollywoodstjärna som tar lagen i egna händer mot hänsynslösa fotografer. Med intensiv spänning och starka prestationer, är detta en film som håller dig fängslad från början till slut.

4. "Inglourious Basterds": Quentin Tarantinos mästerverk blandar action, historia och mörk humor i en explosiv berättelse om hämnd under andra världskriget. Med en fantastisk ensemble, inklusive Brad Pitt och Christoph Waltz, är detta en oförglömlig film som både underhåller och provocerar.

5. "Sons of Anarchy: Season 1": Den första säsongen av detta kultfenomen dyker djupt in i en värld av laglösa motorcykelklubbar, familjelojalitet och farliga allianser. Med intensiva karaktärsporträtt och en gripande berättelse är denna serie en fängslande resa genom brott och rättvisa.

....................................''

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går utmärkt att ordna om du vinner flera auktioner

Objektnr 633680900

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 16:52

5 DVD-FILMER ACTION

Såld för

25 kr
Annonsen är avslutad

DVDFLIX

Bleket, Sverige

DVDFLIX

Verifierad

1 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?