Beskrivning

  1. "Hur många lingon finns det i världen?": En varm och humoristisk svensk komedi om kärlek, familj och det oförutsägbara livet, där en ung kvinna söker efter svar på frågan om vad som är viktigast i livet.
  2. "Ray": En gripande biografisk film som skildrar livet och karriären av den legendariska musikern Ray Charles, med en enastående prestation av Jamie Foxx i huvudrollen.
  3. "Kate and Leopold": En romantisk komedi med en twist där en modern kvinna, spelad av Meg Ryan, stöter på en charmig gentleman från 1800-talet, spelad av Hugh Jackman, och upptäcker att kärlek kan övervinna tidens hinder.
  4. "Paparazzi": En spännande thriller som avslöjar den mörka sidan av kändisskapet när en kändisfotograf tar sina hämndlystna metoder för långt och hotar en kändis familj, spelad av Cole Hauser och Robin Tunney.
  5. "Elizabethtown": En hjärtevärmande film om livets oförutsägbarhet och att hitta hopp och kärlek i oväntade situationer, regisserad av Cameron Crowe och med Orlando Bloom och Kirsten Dunst i huvudrollerna.
  6. "Underbar och älskad av alla": En svensk dramakomedi som utforskar relationer, identitet och drömmar när en ung kvinna från Norrland reser till Stockholm för att förverkliga sina drömmar om en musikalisk karriär.
  7. "Death of a President": En kontroversiell mockumentary som skildrar en fiktiv händelse där USA:s president mördas och konsekvenserna som följer, med en tankeväckande utforskning av politik, media och samhället.
  8. "Broken Flowers": En stillsam och introspektiv film regisserad av Jim Jarmusch, där Bill Murray spelar en man som beger sig ut på en resa för att leta efter sina före detta flickvänner och möta sitt förflutna.
  9. "28 dagar": En gripande dramafilm där Sandra Bullock porträtterar en kvinna som kämpar med alkoholism och tvingas konfrontera sina demoner under en rehabiliteringsbehandling.
  10. "A Good Year": En charmig romantisk komedi regisserad av Ridley Scott, där Russell Crowe spelar en stressad finansman som återvänder till sitt barndomshem i Frankrike och upptäcker kärlek och mening i det enkla livet på landsbygden.
Med denna mångsidiga samling av filmer kommer du att kunna erbjuda dina kunder en spännande mix av spänning, romantik, drama och komedi för att passa alla smaker och humör.
..........................................................................................................................''

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går utmärkt att ordna om du vinner flera auktioner

Objektnr 633681018

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 18 jun 23:18

DVD 10 MOVIE PACK ( Intressant Blandning ) - Som Ny

Pris

25 kr

DVDFLIX

Bleket, Sverige

DVDFLIX

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?